Sutra, samo uz Večernji list

Uređujete dom? Više od 300 kreativnih ideja nađite u novom Livingu

pxl
05.08.2016.
u 10:47

Sutra, uz Večernji list, za samo 7 kuna potražite novi broj magazina Living koji vas i ovaj put vodi u najljepše domaće interijere, donosi savjete za online kupnju namještaja, upozorava na sve zamke prije useljenja u novi dom, ima recepte za finalni obračun s korovom...i još puno, puno toga!

Ukoliko imate školarca, već ste, bez sumnje, počeli razmišljati o nadolazećoj školskoj godini. I mi smo, i stoga vam s veseljem predstavljamo raskošni editorijal koji donosi prijedloge za uređenje đaka, bilo na se radi o osnovnoškolcima ili pak srednjoškolcima. Naše ideje sigurno će vam poslužiti kao nadahnuće. A za barem sitne promjene u domu nadahnut će vas i dva predivnma domaća interijera koje vam predstavljamo u ovom broju - neobičan zagrebački stan, i morsku obiteljsku kuću.

Strastveni vrtlari pronaći će savjete za uzgoj tropskog vrta i recepte za suzbijanje korova na posve prirodan način, dok će oni koji ipak najviše vole kuhati dobiti inspiraciju z apripremu jela s kukuruzom, i to posve drugačijih te recepte za brzu pripremu kvalitetne zimnice.

Dakako, pronjuškali smo i po domaćim trgovinama, pronašli sjajne komade na sniženju, a razgovarali smo i s Davorom Bruketom koji nam je otkrio kakvo je stanje na domaćoj dizajnerskoj sceni.

Sve to, i još puno toga, čeka vas sutra u novom Livingu koji možete nabaviti uz Večernji list za samo 7 kuna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije