Svevremenski trendovi

Uređenjem kuhinje učinite svoj dom mjestom iz snova

kuhinja
Foto: arhiva
30.01.2017.
u 10:49

Kuhinja je mjesto koje spaja sve članove obitelji i koja svakom domu daje toplinu i dušu. Inspirirajte se ovim savjetima koji nikada neće izaći iz mode.

Trendovi se mijenjaju u svemu, pa tako i u interijerima. Međutim, postoji nekoliko savjeta i trikova koji su gotovo pa klasici. Pogledajte koji su to te učinite svoj dom mjestom u kojem ćete se osjećati ugodno i opušteno. Jednostavno, neka vam dom zaista bude utočište.

1. Kuhinjski otok

Kuhinjski otoci svakoj kuhinji mogu poslužiti i kao radna površina, ali i kao stol za objedovanje. Upravo zbog toga, daju mogućnost da kuhinja zaista bude mjesto koje će zaista povezivati.

Foto: arhiva

Pulp Design Studios

2. Udoban namještaj

Neka se udoban namještaj kao što su fotelje ili sofe ne nađe samo u vašem dnevnom boravku. On se vrlo jednostavno može ukomponirati u vašu kuhinju i tako joj dati dodatnu notu topline.

Foto: arhiva

KitchenLab

3. Različiti materijali

Kombinacija različitih materijala i stilova podignut će prostor u kojem najviše boravite.

Foto: arhiva

Bakes & Kropp

4. Raznobojno posuđe

Raznobojno posuđe može biti multifunkcionalno. Osim što će vam služiti u svojoj primarnoj namjeni, može vam poslužiti i kao krasan ukras u kuhinji.

St. Charles of New York

5. Otvoren prostor

Otvoren prostor u svakoj prostoriji doma dobra je ideja.

Foto: arhiva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije