Otkačene ideje

Ured, salon ili kafić - sve to može biti u "Bijeloj spilji"

stol kao sir
Foto: Promo fotografija
1/8
15.08.2014.
u 16:15

Posebna vrsta papira, nekoliko lampi i originalna ideja stvarili su zanimljiv polivaletni prostor

Vješanjem listova vlakana "stalenog"papira japanski arhitekt Kotaro Horiuchi stvorio je u svom uredu bijelu "spilju".

Tako pročišćeni prostor vrlo je prilagodljiv i može biti ugodno mjesto za različite namjere.

Foto: Promo fotografija

- To je mjesto gdje se ljudi okupljaju, raspravljaju, to bi može biti ured, salon, mjesto susreta, dnevni boravak ili bar - naglasio je arhitekt, dodajući kako namjena isključivo ovisi o potrebama korisnika.

U prostoru je samo jedan komad namještaja - dugački stol od umjetnog mramora koji se svojom strukturom, valovitim vrhom i tankim nogama doima poput kralježnice.

Ploha stola i papir na zidovima djelomično su probušeni - napravljene rupe potsjećaju na fini ementaler kroz koje dolazi svjetlo i stvara poseban vizualni dojam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije