interijer

Urbana džungla s potpisom Snješke Kožul osvanula u središtu Zagreba

25.08.2019.
u 07:00

Kombinacija toplih i hladnih boja koje su korištene u prostoru čekaonice djeluju opuštajuće, a cijeli interijer je odlična kulisa za selfie s novom frizurom

Male, ali vidljive promjene u interijeru uvijek su dobrodošle. Pogotovo u prostorima gdje se često boravi ili kroz koji svakodnevno cirkulira veći broj ljudi. Ponekad je dovoljno promijeniti ukrasne predmete, razmjestiti postojeći namještaj ili unijeti boje u prostor kako bi se postigla savršena promjena.

Primjer odlične transformacije interijera je popularni walk in salon Vikler i ruž, koji je osmislila autorica interijera Snješka Kožul iz studija Papillon.

Njezina je ideja da se interijer salona mijenja svake sezone kako bi uvijek bio interesantan i inspirativan. Tako ga je sada obogatila raskošnom, zelenom vertikalnom džunglom koja povezuje sve prostorije salona.

Poznato je da zelena boja u interijeru djeluje smirujuće i opuštajuće, a upravo je takav prostor trenutačno svima potreban, kako bi se izbjegla postljetna depresija koju izaziva povratak u grad i u svakodnevnu rutinu nakon godišnjeg odmora.

U interijeru su korištene zelene biljke, zlatne palme, dekorativne papige koje mame osmijeh na lice i stvaraju ugođaj tropske beauty oaze usred Zagreba.

Kombinacija toplih i hladnih boja koje su korištene u prostoru čekaonice djeluju opuštajuće, a cijeli interijer je odlična kulisa za selfie s novom frizurom.

Ovim malim korekcijama u interijeru postignut je wow efekt, što je lako postići i u vašem domu. Izaberite omiljene motive koji vas podsjećaju na ljeto, opuštanje i ugodu i uklopite u svoj interijer. Ponekad je dovoljno kupiti biljku, jednu atraktivnu ljetnu dekoraciju poput koralja ili školjke te uokviriti omiljenu fotografiju s ljetovanja i vaša kućna oaza je tu.

Ako ste pak već okrenuti jesenskoj shemi, neki od trendova koji će “žariti i paliti” ove jesensko-zimske sezone svakako su detalji od krzna (umjetnog dakako), komadi od mjedi (prije svega lampe), teški dekori u svim nijansama plave (ujedno su i dobra toplinska izolacija) te raskošni tepisi čiji stil treba diktirati postojeće uređenje interijera!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije