MAŠTA MOŽE SVAŠTA

Uradite sami: od običnih starih paleta do originalnog klub stolića

stol od paleta
Foto: Privatni album
09.04.2015.
u 13:30

Već se dugo vremena želite okušati u avanturi s paletama? Nudimo vam prijedlog Tine Bilušice koja je kreirala zanimljive stoliće

Palete su posljednjih nekoliko godina postale pravi trend u interijerima i eksterijerima i upotrebljavaju se kao temeljni materijal za namještaj i dekoracije. I to ponajviše zbog toga jer materijal nije skup, a nudi brojne mogućnosti za kreacije.

Palete su naročito zaživjele u mladenačkim interijerima te kafićima, restoranima i na otvorenom - balkonima, terasama i vrtovima gdje osim u ulozi stolova, naslonjača i klupa odlično funkcioniraju i kao dekoracija, ograda ili tegla za cvijeće ili pak vertikalni vrt. Neki su se toliko zaljubili u palete da su cijeli stan opremili namještajem od njih.

Foto: Robert Demo

Mlada Pelješanka Tina Bilušica s paletama je opremila dio interijera kafića Mojito koji tamo vodi sa svojim mladićem. Veseli i razgirani klub stolići nastali od starih paleta kod svakoga gosta pobude pažnju. Tina nam je pokazala kako se to radi korak po korak:

>>VIDEO Napravite sami namještaj od paleta

Ključne riječi

Komentara 1

ST
strsljen2013
12:11 10.04.2015.

Tako treba. Nakon "švedskih" kontejnera po kojima sve više ljudi kopa treba nas sada naučiti kako upotrijebiti i ostali otpad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije