INOVATIVNO

Upoznajte Troblu s kojom će vaš mobitel biti moćniji

trobla
Foto: toktokfurniture.com
1/4
19.05.2015.
u 11:30

Mala drvena kutija, u potpunosti ekološki proizvod i bez ijednog elektroničkog dijela, pojačava zvuk na iPhoneu

Trobla je jednostavan i zanimljiv komad uporabnog produkt dizajna za koju biste teško pretpostavili njegovu namjenu. Čak i kada se onaj dio kojem ona služi kao pomagač (a to je u ovom slučaju mobitel), umetne u njega.

Riječ je o drvenom komadu slovenskog dizajnerskog trija Tok Tok koji služi za pojačavanje tj. poboljšavanje zvuka na pametnim telefonima, točnije iPhoneu. I to u situacijama kada zvuk iz postojećih zvučnika na mobitelu nije dovoljno jak ili je potrebno da ga čuje širi auditorij.

Ovaj mali prenosivi funkcionalni uređaj u potpunosti je rađen od drveta, (bez ijednog elektroničkog dijela), što ga čini ekološkim proizvodom. Zbog toga što nema elektronike u njemu, može se u cjelosti reciklirati što je izvrsno rješenje s obzirom na prisutnost enormnih količina elektroničkog otpada u svijetu.

Foto: toktokfurniture.com

Budući da je uređaj dio Kickstarter programa, još nije zaživio u serijskoj proizvodnji. No, njegovu budućnost u tom obliku možete pogurati ako odete na stranicu studija Tok Tok i kliknete na podršku. Tako će se osigurate financije za ovaj proizvod.

>>Hrvatski 'must have' proizvod: torba kojom možete puniti mobitel, tablet i gadgete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije