INSPIRACJE IZ KUTIJE

Upečatljivi detalji s kojima će vaš dom dobiti osobnost

ana kutija keramika
Foto: Privatni album
1/28
11.10.2016.
u 17:11

Zavirite u kreativni svijet Zagrepčanke Ane Kutije koji čine ručno oblikovani predmeti od keramike - zidni satovi, zdjelice, držači za mirisne štapiće...

Istraživanje vlastitih fizičkih, duhovnih i kreativnih granica i mogućnosti oduvijek su bili svojstveni Ani Kutiji. Medicinska sestra iz Zagreba u međuvremenu je postala i sportski terapeut i maser te učiteljica joge, a prošlogodišnji tečaj keramike u Maloj školi keramike u Petrovoj ulici u Zagrebu u njoj je pobudio kreativnost čiji su rezultat satovi i drugi predmeti od keramike.

- Oduvijek jako volim raditi rukama i na taj način izražavati svoju kreativnost, to me i privuklo ovom tečaju keramike. No, smatram da su sva moja zanimanja povezana i da u svima njima ima kreativnosti, ali isto tako humanosti i duhovnosti - objašnjava Ana Kutija kojoj su inspiracija ljudi koji je okružuju, njihove osobnosti, strasti i hobiji.

Foto: Robert Demo

Tijekom tečaja keramike shvatila je i kako je oblikovanje keramikom izvrsna art terapija jer nas glina, ističe Ana, uzemljuje i čini našu prvu čakru stabilnijom.

Foto: Robert Demo

Svoje zanimljive predmete od gline koji će se lako uklopiti u svaki interijer Ana Kutija izrađuje po narudžbi. Osim za zidne satove, veliki interes vlada i za aroma, podne i stolne lampe, držače mirisnih štapića, 'obične' i posude za ikebanu, razne figurice. No, za Anu priča i druženje s keramikom tek je na početku...

Foto: Robert Demo

- Nakon prodajne izložbe 'Inspiracija iz kutije' i velikog interesa publike, počela sam razmišljati o daljnjem usavršavanju u keramici te napraviti još jednu tematsku izložbu na zimu – otkriva.

Foto: Robert Demo

Svi oni koji vole u svome domu, uredu, poslovnom prostoru ili eksterijeru upečatljive i drugačije detalje, radove Ane Kutije mogu naručiti putem facebook stranice Inspiracije iz Kutije.

Foto: Robert Demo

>>Uljepšajte dom jednostavnim jesenskim dekoracijama od lišća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije