MADE IN HRVATSKA

Sjajan dizajn: unikatna odijelca za jahte i brodove

jastuci jahta frey
Foto: Promo
1/7
29.08.2016.
u 08:30

Domaći brend Frey predstavio luksuznu kolekciju kvalitetnih jastuka zanimljiva dizajna koji se uklapaju u svaki interijer

Kreativci iz svijeta nautike – vlasnici Freya Vanja Pedisić Švraka i Nermin Švraka sa svojim mladim i ambicioznim timom godinama uspješno plove u tekstilnoj nautičkoj industriji. Njihov brend Frey kreira i dizajnira tekstilne proizvode za brodove, „odjeću za brodove“, kako ih oni vole zvati.

- Osnovali smo Frey prije više od 10 godina. Kao „djeca“ s mora uvijek smo gajili ljubav prema nautici, ali smatrali smo da je nautička tekstilna industrija pomalo monotona pa je to bio savršen razlog da svojim kreacijama kroz proizvode unesemo osvježenje. Budući da nismo imali iskustva sa šivanjem i poduzetništvom, to nije bio lak pothvat, ali vođeni ljubavlju prema izazovima, jakom željom za kreiranjem i neumornim radom u svim segmentima uspjeli smo postići prepoznatljivost u nautičkom svijetu – objašnjavaju vlasnici Freya te dodaju:

Foto: Promo

Dekoriranje jahti

– Možemo se i pohvaliti da smo prvi u Hrvatskoj uveli yacht staging, tj. dekoriranje jahti za prezentacije brodova na sajmovima i uspješno ih proveli u suradnji s vodećim hrvatskim distributerima luksuznih plovila.

Pri dizajniranju se, kažu, vode mišlju da svaki brod, isto kao i osoba, mora imati svoju osobnost.

– Fokus nam je uvijek na detaljima, a kombinacijom boja, monograma i dodatkom dekorativnih jastuka stiliziramo upravo tu osobnost broda, bilo da je riječ o novom proizvodu ili makeoveru. U procesu izrade proizvoda posvećeni smo svakoj fazi – ističu.

Foto: Promo

Vodootporni komadi

– U svom brendu jasno smo podijelili proizvodne linije, ali ipak najviše volimo istaknuti našu najmlađu liniju luksuznih jastuka pod nazivom FREY LUXURY PILLOWS za koju smo ove godine prvi u Hrvatskoj snimili kampanju za kolekcije Yacht & Home i time pokazali koliko nautika može biti kreativna. Ideja naše kampanje bila je prenijeti osjećaj neraskidive ljubavi nautičara i mora, a kolekcija HOME prikazana je kroz stari i povijesni ljetnikovac u Sv. Filipu i Jakovu u vlasništvu plemićke obitelji Borelli – objasnili su kreativci iz Freya.

Jastuci obijaju vodu, upečatljiva su dizajna i primjenjivi u svakom interijeru i eksterijeru.

>>Stari kotači, dijelovi strojeva i žice postaju unikatni proizvodi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije