MARINSKI HEARTMADES

Za sve one koji žele drugačije blagdanske ukrase

marina marinski ukrasi
Foto: Daniel Bakotić
1/15
30.11.2015.
u 12:55

Brand Marinski obogatio je svoju ponudu predmeta od keramike božićnom kolekcijom – zvončićima, kuglicama, zvjezdicama...

Riječka keramičarka Marina Marinski odlučila je svojoj kolekciji pridružiti prigodne božićne ukrase za bor te postojeću kolekciju šalica, prepoznatljivih po simpatičnim životinjskim likovima, oslikati u blagdanskim motivima i bojama.

Tako je Marinski brend bivše profesorice, koja je ostavila posao u školi da bi se posvetila produkt dizajnu, postao bogatiji za nove zanimljive dekoracije – glinene zvončiće, ptičice, zvjezdice i medaljone te keramičke kuglice za ukrašavanje bora i šalice iz kojih ćete ispijati svoj omiljeni napitak. Novu kolekciju nazvala je Marinski Heartmades.

Foto: Daniel Bakotić

Posebnost svih komada koje osmišljava Marina Marinski jest u tome što su svi ručno oslikani, a iznimka nisu ni ovi najnoviji. Usto, Marina se u njihovu oblikovanju rijetko koristi skicama, nego svoje ideje direktno prenosi na medij kojim se bavi. Djelomično joj u tome pomažu i gipsani kalupi.

Druga posebnost jest što neke "sirove" komade možete sami doraditi oslikavanjem akrilnim bojama (prema savjetu umjetnice), tako da svatko može imati svoju varijanti Marinski ukrasa.

Foto: Daniel Bakotić

Za sve one koji žele drugačije i originalnije ukrase, a koji će usto djelovati veselo, razigrano i jednostavno, kuglice i dekoracije Marinski pravo su rješenje. Mnoge će svojim oblikom i načinom oslikavanja podsjetiti na djetinjstvo i unijeti dašak nostalgije u dom. I svakako ga utopliti. Filigranska preciznost, sati strpljivog rada i želja za stvaranjem nečega novoga utkani su u svaku od njih.

Foto: Daniel Bakotić

Marininim ukrasima možete ukrasiti i božićne vijence, aranžmane i poklone te ih vješati na luster ili prozor kao efektne prigodne instalacije odnosno mobile.

>>Cvjetne i zimzelene dekoracije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije