Promo

Udobnost i efikasnost: Evo kako pametno upravljati svojim domom

Samsung
30.06.2023.
u 13:16

U vrijeme kada se pretvaranje kuće u dom cijeni više nego ikad, Samsung SmartThings Home Life omogućuje sveobuhvatnu uslugu koja pomaže korisnicima da žive lakše i udobnije unutar svoja četiri zida

Naši su domovi mjesto gdje se odvija naš svakodnevni život. U njemu pripremamo obroke, opuštamo se, brinemo o kućnim ljubimcima i obitelji te stvaramo uspomene. Ono što nam je svima zajedničko je da težimo uživanju u domu kojeg čini povezani prostor koji se prilagođava individualnim potrebama te poboljšava jedinstveni životni stil. U vrijeme kada se pretvaranje kuće u dom cijeni više nego ikad, Samsung SmartThings Home Life omogućuje sveobuhvatnu uslugu koja pomaže korisnicima da žive lakše i udobnije unutar svoja četiri zida. SmartThings Home Life pruža pametnija i kvalitetnija iskustva na različitim kućanskim uređajima, poput televizora, hladnjaka, perilica rublja i klima uređaja, povezujući ih u jednu platformu. To olakšava automatizaciju svakodnevnih zadataka, a postavljanjem rutina unutar aplikacije, možete eliminirati gnjavažu kao što je ručno podešavanje postavki pojedine uređaje i njihove radne procese.

Foto: Samsung

Kuhanje bez granica

SmartThings Cooking je usluga koja svakom korisniku pomaže da jednostavno pripremi jela poput profesionalnog kuhara. Zahvaljujući interaktivnom vodiču za kuhanje koji čita recepte i šalje upute kuhinjskim uređajima, korisnici se mogu usredotočiti isključivo na kuhanje bez potrebe za kopanjem po knjigama recepata dok rukuju hranom. Idući Osim toga, skeniranjem naljepnica na pakiranjima mesa SmartThings Cooking može preporučiti različite recepte i savjete o metodama skladištenja. Korisnici također mogu skenirati etikete vina kako bi ih spremili na vinsku kartu, pratili svoje zalihe i dobili preporuke za recepte koji se dobro slažu sa svakim vinom.

Svježina zraka kao na ranojutarnjoj livadi

SmartThings Air Care je usluga koja pruža cjelovito rješenje za brigu o zraku koristeći vaše kućanske uređaje, kao što su klima uređaji i pročistači zraka. Tako primjerice imate Air Quality Keeper opciju, koja automatski prati i kontrolira kvalitetu zraka te osigurava osjećaj svježine u vašem domu. Aplikacija također preporučuje metode pročišćavanja zraka za održavanje zdrave kvalitete unutarnjeg zraka na temelju trenutačnih uvjeta.

Foto: Samsung

 Kućni ljubimci su zbrinuti čak i kad niste kod kuće

SmartThings Pet Care stvara prilagođeno okruženje za svakog ljubimca pomoću povezanih kućanskih uređaja. Na primjer, klima uređaj može se postaviti na optimalnu temperaturu ovisno o pasmini vašeg ljubimca, dok pročišćivač zraka može učinkovito očistiti dlake vašeg ljubimca koje „lebde“ po prostoriji. Putem ove opcije možete uključiti TV ili neku glazbu kako bi ljubimcima pravili društvo, stvarajući stabilno i sigurno okruženje za četveronožnog prijatelja bez obzira gdje se nalazili. Osim toga, možete primiti obavijesti kada vaš pas laje ili pregledati povijest obavijesti kako bi identificirali sve moguće znakove tjeskobe zbog odvajanja.

Doživite pravilnu njegu najdraže odjeće

SmartThings Clothing Care je usluga koja pravilnu njegu odjeće čini zabavnom i jednostavnom. Usluga uči vaše specifične navike na temelju intervala, dan, ali i vremenske prognoze te  predlaže odgovarajuće savjete za njegu odjeće. Ova opcija se odnosi na perilice i sušilice te AirDresser koji su prikladni za čuvanje i održavanje vaše odjeće. Spremanjem i imenovanjem ovih preporuka za odjeću stvaraju se automatizirani procesi u aplikaciji SmartThings te tako možete osigurati da vaša odjeća traje bez pamćenja postavki i ostalih detalja.

Foto: Samsung

Treba spomenuti kako je ovakvo pametno upravljanje sada dostupno i na novom Bespoke Jet AI™ štapnom usisavaču. Uz AI način čišćenja, SmartThings i Smart Wi-Fi povezivost, omogućena vam je vrhunska izvedba koja donosi zavidno iskustvo čišćenja svake prostorije. Dodatno, riječ je o uređaju sofisticiranog dizajna i naprednih značajki te do 280 W usisne snage, a nadograđeno All-in-One Clean Station™ postolje koristi Air Pulse tehnologiju za automatsko pražnjenje spremnika za prašinu i zatvaranje poklopca nakon svakog odlaganja.

Foto: Samsung

Ako ste u potrazi za kvalitetnim štapnim usisavačem i pametnim rješenjem, Bespoke Jet™ Al zadovoljit će sve vaše zahtjeve i brinuti o stvaranju čistog okruženja, a sada je idealna prilika jer registracijom na linku dobivate Rotirajuću četku u vrijednosti od 200€ na poklon tijekom perioda prednarudžbi.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije