Sjajna ideja

U umjetničkoj galeriji u središtu Zagreba održana izložba - cipela

13.04.2018.
u 11:47

U zagrebačkoj Galeriji forum održana je tako izložba - cipela s potpisom domaćeg brenda Guliver koje su se sjano uklopile u postav galerije i svojim koloritom dodatno naglasile izložene primjerke

Domaćem dizajnu, u svim segmentima, potreban je vjetar u leđa i zato nas uvijek i iznova, oduševljavaju kolaboracije domaćih dizajnera koji su postali svjesni one dobre stare izreke "ubiti dvije muhe jednim udarcem".

U zagrebačkoj Galeriji forum održana je tako izložba  - cipela s potpisom domaćeg brenda Guliver koje su se sjano uklopile u postav galerije i svojim koloritom dodatno naglasile izložene primjerke.

Prva kolekcija tenisica, koja je već postala modni zicer ove sezone, balerinke s mašnicom koje nikada ne izlaze iz mode, samo su uvod u ljetnu kolekciju koja osvaja jarkim bojama, neobičnim modelima i neočekivanim detaljima, poput metalnih remenčića na potpetici koji izgledaju zakon!

Gladijatorice, statement potpetice, sandale s mašnom ili na vezanje, „ljetne balerinke“ sa špičastim vrhom – ključni su modeli nadolazeće sezone, a za razliku od prošlogodišnje kolekcije kojom su dominirali steam-punk metalik tonovi, ovog ljeta modne „šmekerice“ dolaze na svoje. Blok potpetice nose se po cijele dane, bez obzira je li riječ o nižoj ili srednjoj potpetici, a u kombinaciji s nude nijansama, pastelnim ili jarkim tonovima, dokazuju da nas čeka „bogato“ ljeto. Veliki metalni krugovi, u sjajnoj srebrnoj ili zlatnoj boji, kao i blok potpetica, kombiniraju se s kožnatim vezicama, a mašnice od velura, koje svojim pastelnim nijansama neodoljivo podsjećaju na macaronse.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije