Novo

U središtu Zagreba čeka vas pravi raj za kožu, a interijer je - predivan!

Bojan Zibar
25.05.2018.
u 12:29

U ugodnoj atmosferi Skin Paradise centra možete doći i potražiti vrhunske savjete stručnjaka koji će vas educirati, posvetiti vam svoje vrijeme i vašoj koži lica i tijela preporučiti sve potrebno kako bi ona dobila potrebnu svježinu, zdravlje, elastičnost i mladenački izgled

Promišljen i cjelovit pristup klijentu sve je češće politika brojnih centara za ljepotu stoga je potrebno, u startu u svojoj ponudi biti spektakularan. Sudeći po lokaciji, uređenju interiejru, timu stručnjaka i brendovima koje koriste  u novootvorenom Skin Paradise Boutique centru imaju sve preduvjete za uspjeh. Koncept Skin Paradise centra je veoma zanimljiv i jedinstven.

Foto: Bojan Zibar

U ovoj oazi mira osluškuju se potrebe klijenata i na taj  način prilagođavaju tretmani kako bi se postigli željeni rezultati. U ugodnoj atmosferi Skin Paradise centra možete doći i potražiti vrhunske savjete stručnjaka koji će vas educirati, posvetiti vam svoje vrijeme i vašoj koži lica i tijela preporučiti sve potrebno kako bi ona dobila potrebnu svježinu, zdravlje, elastičnost i mladenački izgled.

Foto: Bojan Zibar

Interijer je uređen u nježnim tonovima koji djeluju smirujuće, a njime dominira raskošan zeleni kauč u chesterfield stilu te eleganti stakleno metalni detalji koji s enalaze na klub stoliću i protežu se na vitrine. Rasvjeti je također posvećeno puno pažnje kako bi atmosfera bila nadavse ugodna.

Foto: Bojan Zibar

Neovisno o tome želite li riješiti neki problem vaše kože ili se samo razmaziti u ovoj oazi mira, na raspolaganju vam je široka paleta tretmana koji su napravljeni isključivo i individualno za svakog klijenta. Stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom Skin Paradise tima stoji na raspolaganju i kroz obavezan razgovor educira svakog klijenta i ukazuje na to što je potrebno, a što nije za zdravlje kože. Specifičan holistički pristup i pozitivna energija oduševit će svakoga tko kroči u prostorije ovog jedinstvenog centra. Pomno birani visoko cijenjeni svjetski brendovi kao što su Mesoestetic, Delarom Paris, Venus Legacy, Zo Skin Health by Zein Obagi i mnogi drugi, našli su svoja mjesta u Skin Paradise centru.

Foto: Bojan Zibar

Koža je najveći organ na tijelu i neprestano je izložena napadima iz okoline od kojih se u mladosti možemo uspješno braniti, no s godinama ta sposobnost opada i potrebna joj je stručna pomoć i edukacija kako bi ostala meka i elastična. Gundulićeva 48 u Zagrebu, mjesto je koje pruža sigurnost i mir. Tamo ćete uz pozitivnu energiju koju Skin Paradise pruža sigurno pronaći nešto za sebe i rezultati neće izostati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije