LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

U samo tri poteza do velike promjene u spavaćoj sobi

Upravo će promjena u spavaćoj sobi najpozitivnije utjecati na promjenu raspoloženja. Najbolje od svega je što mini makeover koji vam predlažemo ne zahtjeva velika ulaganja i što ga možete odraditi - sami
13. rujna 2020. u 07:00 0 komentara 1066 prikaza
spavaća soba editorijal
Foto: Tomislav Miletić

Spavaća soba mnogima je prostorija čijem uređenju posvete najmanje pažnje i u kojoj rijetko rade promjene. Međutim, upravo će promjena u spavaćoj sobi najpozitivnije utjecati na promjenu raspoloženja. Najbolje od svega je što mini makeover koji vam predlažemo ne zahtjeva velika ulaganja i što ga možete odraditi - sami.

Zagasiti tonovi

Bilo da stavite novu posteljinju u zagasitijim nijansama ili da se odlučite na bojanje jednog zida, ova promjena bit će velika i pozitivna. Odličan izbor su tamne nijanse ljubičaste, smeđi tonovi i zagasiti tonovi narančaste. Ako više volite vedrinu, nećete pogriješiti sa zagasitim nijansama zelene. Dodajte nešto zlatno i vaša nova spavaća soba je spremna.

spavaća soba editorijal | Autor : Tomislav Miletić Foto: Tomislav Miletić

Mala lampa, velika promjena

Uz centralnu rasvjetu za spavaću sobu izuzetno je bitna i ona indirektna ili ambijentalna. Danas kad je led rasvjeta dostupna u samoljepljivim trakama i vi možete imati lukuszno, i naravno diskretno, osvijetljeno uzglavlje.

spavaća soba editorijal | Autor : Tomislav Miletić Foto: Tomislav Miletić

Prirodne dekoracije

Za momentalo postizanje dobre atmosfere dodajte prirodne dekoracije. To može biti jedan cvijet u vazi na noćnom ormariću, a može biti i zanimljiv vijenac od šiblja ili nešto iz jesenske aktualne ponude prirdonih plodova.

vrtno jezero TRIKOVI ZA UREĐENJE Velike ideje za malene okućnice - isprobajte! dnevni boravak uređenje doma Kako postići da vam stan izgleda veće? Otkrivamo u čemu je tajna stan dobar posao S malo novca do genijalnog doma u stanu od 55 kvadrata
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.