Uređenje doma

U ovih 10 sofa isplati se investirati

Foto: Jonathan Adler
1/10
24.01.2019.
u 09:25

Pri kupnji tog ključnog komada namještaja na umu treba imati nekoliko stvari. Sofa ne treba biti trendi, birajte klasičnije modele koji će trajati godinama

Pri uređenju doma, posebice dnevnog boravka, najvažnije je odabrati namještaj koji se stilski uklapa u interijer, odnosno koji se slaže sa zidovima, podnim oblogama, kuhinjom...

Foto: Jonathan Adler

I dok su detalji podložni promjenama, ključni komadi u koje valja investorati veći je namještaj koji se ne mijenja često. Centralni dio većine boravaka kauč je ili sofa.

Foto: Jonathan Adler

Pri kupnji tog ključnog komada namještaja na umu treba imati nekoliko stvari. Sofa ne treba biti trendi, birajte klasičnije modele koji će trajati godinama. Dakako, da bi bile izdržljive, bitno je da su kvalitetne i da su izrađene od kvalittenih materijala. Izbor je danas uistinu velik, a odabir će ovisiti o osobni preferencijama i, dakako budžetu.

Foto: Jonathan Adler

U svijetu uređenja interijera nepisano je pravilo da se na sofi, kauču ili kutnoj garnituri ne štedi jer su izazovi koje mora izdražati uistinu veliki. Poznati dizajner uređenja interijera i dizajner namještaja Jonathan Adler ove je godine svoju kolekciju namještaj obogatio novim modelima ili redizajnom starih, a sve izgledaju senzacionalno i investicija su u koju se isplati uložiti. Početna cijena kreće se od 8 tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije