Samo sutra

U novom broju Livinga vodimo vas u dvije genijalne kuće, na Lošinju i u Gorskom kotaru!

02.10.2020.
u 07:00

Vlasnici su bili ti koji su u obje ove vile, kada govorimo o uređenju, vodili glavnu riječ, a na vama je da se uvjerite kako su dobar posao napravili - garantiramo da ćete se oduševiti i nadahnuti njihovim originalnim idejama

Prva subota u listopadu dan je za novi broj magazina Living, ali to već znate. Ono što ne znate je blago koje se skriva u ovom jesenkom broju. Bili smo jako vrijedni - posjetili smo dvije, malo je reći  - senzacionalne, kuće. Jedna, Villa Veli dvor skriva se na predivnom otoku Lošinju, a druga  - vila Zoe, je smještena u šumi, u netaknutoj prirodi Gorskog kotara.

Vlasnici su bili ti koji su u obje ove vile, kada govorimo o uređenju, vodili glavnu riječ, a na vama je da se uvjerite kako su dobar posao napravili  - garantiramo da ćete se oduševiti i nadahnuti njihovim originalnim idejama.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Kad smo kod originalnih ideja, naša stilistica, inače dizajnerica interijera Ankica Juričević otvorila je svoj studio u centru Zagreba. Chic & Antique studio zamišljen je kao mjesto okupljanja i druženja, uvijek s drugačijim dekoracijama, a mi smo ga iskoristiti za snimanje editorijala. Tragate li za inspiracijom za jesensko uređenje doma, tu ćete ju sigurno naći.

Ako ćete se sutra družiti s nama vidjet ćete i brojne novitete iz domaćih trgovina, istražili smo i sve o kuhinjama po mjeri koje su psssst - na akciji, a ako vam nedostaju putovanja, vodimo vas na  - glamping!

Tu su i perjanice domaćeg dizajna, prije svega Tina Sablić koja se svojim radom u uređenju interijera probila čak dok britanskog Voguea!

Naravno, imamo i super recepte koje morate isprobati. Ovaj put nadahnuo nas je zagrebački Noel koji subotom od sad u ponudi ima i posebne ručkove.

No, da vam baš sve ne otkrijemo, sutra trk na kiosk po svoj primjerak Livinga, samo uz Večernji list!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije