opremanje doma

U Lesnini počelo veliko ljetno sezonsko sniženje s popustima i do -75% na svim odjelima

Lesnina
01.07.2021.
u 12:53

Sezonsko sniženje traje do 12.07.2021. godine, odnosno do rasprodaje zaliha. Proizvodi koji se nalaze na sezonskom sniženju dostupni su i na web shopu

Počela je najpovoljnija kupnja sezone za sve one koji prije ljeta planiraju svom stambenom prostoru dati novi sjaj i napraviti  makeover određenih prostorija u domu. U prodajnim centrima Lesnine XXXL i na web shopu Lesnine počelo je veliko ljetno sezonsko sniženje koje se odnosi na sve kategorije proizvoda pri čemu kupce očekuju popusti i do -75% na svim odjelima Lesnine.

Foto: Lesnina

Raznoliki asortiman proizvoda – od sitnica za dom do konkretnih komada namještaja pomoći će u pronalaženju kvalitetnog, udobnog i funkcionalnog namještaja, od kuhinja i kuhinjskog pribora, programa za spavanje, dnevnih i spavaćih soba, namještaja za ured, pa sve do komadnog namještaja, kućnog tekstila i dekoracija.

Foto: Lesnina

Povoljne cijene i vrhunska kvaliteta – idealni spoj! Zvuči primamljivo, zar ne? Bogati izbor tepiha, noćnih lampi, lustera, zastora, garderobnih ormara, madraca i kutnih garnitura, noćnih ormarića, zidnih satova i slika, dostupno u sklopu velikog sezonskog sniženja u Lesnini, svakom će prostoru dati novu atmosferu, a vaš interijer dodatno modernizirati.

Foto: Lesnina

Sezonsko sniženje traje do 12.07.2021. godine, odnosno do rasprodaje zaliha. Proizvodi koji se nalaze na sezonskom sniženju dostupni su i na web shopu.

Foto: Lesnina

Foto: Lesnina

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije