DOMAĆI DIZAJN

U Cartoon Networku oduševljeni novom suradnjom s Anom Tevšić

Ana Tevšić
Foto: Sanjin Kaštelan
1/12
13.12.2015.
u 17:20

Nova kolekcija za američku tvrtku sastoji se od 30-ak proizvoda, među kojima su lampe, ruksaci, privjesci za ključeve...

Dvogodišnja suradnja naše uspješne produkt dizajnerice Ane Tevšić i Cartoon Networka, poznatog američkog kabelskog programa, dobila je novi kreativni nastavak. Nakon što je Ana dizajnirala kolekciju proizvoda inspiriranima njihovim poznatim crtićima “Cow and Chicken” i “Johnny Bravo”, sada je to napravila i za “Dexter’s Laboratory”.

Radi se o kolekciji od 30-ak proizvoda koji uključuju podne i stolne lampe, majice, ruksake, privjeske za ključeve, naočale...

Foto: Sanjin Kaštelan

- Ova kolekcija svakako mi je bila najzahtjevnija za osmisliti. Svi proizvodi su ručno rađeni i pripadaju limitiranoj kolekciji s obzirom da se radi o manjim serijama. Inspiraciju sam, naravno, pronašla u glavnim likovima, Dexteru i DeeDee, koji su predstavljeni u pravim omjerima kao stolna i podna lampa - objašnjava Ana.

Upravo su se ta dva komada najviše svidjela Cartoon Networku, odakle su dali naslutiti da će za slične projekte i dalje angažirati našu dizajnericu.

- Najveća vrijednost koju nosim iz ove suradnje svakako je ogromno iskustvo i sustavan, temeljit rad. Smatram da je praksa u poslu ovolikog opsega neopisive važnosti te da sam sada spremna na sve što me čeka dalje. Uz to, izgleda da će biti i novih, zanimljivih suradnji uskoro - veselo će Ana.

Foto: Sanjin Kaštelan

Kolekcija za Cartoon Network može se kupiti isključivo u studiju - Love, Ana u Dežmanovom prolazu ili preko weba www.loveanadesign.com.

- U naredno vrijeme birat ćemo trgovine koji će postati distributeri u svijetu, no do tada je sve ekskluzivno dostupno samo kod nas - dodala je Ana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije