Glamping

Luksuzni šatori niknuli kraj Pule

Duško Marušić/PIXSELL
12.10.2018.
u 11:05

Svjetski trend glamuroznog kampiranja širi se i kod nas

Postoji li bolji način za provesti nezaboravan odmor nego u opuštajućem prirodnom ambijentu, okruženom ljepotom Jadranskog mora? Arena One 99 Glamping (bivši Arena Pomer Kamp) čarobno je mjesto koje ste oduvijek sanjali. Mjesto za opuštanje, odmaranje i uživanje u prirodi sa svim blagodatima modernog života.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

 

Ovaj luksuzni smještaj nudi bezbrižan odmor u okruženju netaknute prirode. Arena One 99 Glamping ekskluzivni je kamp posvećen glampingu. Nudit će luksuzan odmor u okruženju netaknute prirode, što znači apsolutno sve što vam treba za lagodan život u smještajnim jedinicama, dok i dalje imate osjećaj da ste na kampiranju u borovoj šumi.

 

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Kamp se sastoji od osam različitih jedinica za dvije do šest osoba samo nekoliko koraka od mora – idealno za odmor za parove i obitelji. Arena će vas oduševiti svojim moderno uređenim smještajnim jedinicama, uključujući i atraktivne kućice na drvetu, kojima kamping ponudu podižu na novu razinu.

Smještajne jedinice okružene su svom potrebnom infrastrukturom pa vam ni na trenutak neće nedostajati sadržaja. Također, kamp se nalazi na savršenoj lokaciji – u čistom moru možete uživati odmah uz kamp, ali i istražiti prekrasni rt Kamenjak ili se otputiti na izlete u Pulu ili Medulin... Glamping kao način odmora posljednjih godina je u svijetu doživio veliki bum jer nudi najbolje od dvaju svijetova - osjećaj kampiranja pod vedrim nebom, ali i udobnost luksuznih hotela i moderne tehnologije.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Još jedna prednost ovakovog odmora svakako je boravak u šumi i blitina mora i plaže te mogućnost izolacije od ostalih gostiju. Kućice i šatori klimatizirani su, opremljeni wi-fi internetom i luksuznim kupaonicama...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije