PROMO

TV inovacije koje prostoru daju poseban šarm

Samsung Lifestyle kolekcija
Foto: Samsung
1/4
12.10.2023.
u 15:07

Suvremeni dizajn interijera obično se odlikuje modernim, čistim i funkcionalnim stilom.

Tražimo elegantna, minimalistička rješenja koja pružaju praktičnost, ali istovremeno oplemenjuju naše prostore. Vrlo su bitni i detalji koje uklapamo u prostor pa se tako posebna pažnja daje i odabiru tehnologije koja ima važnu ulogu prilikom dizajna prostora. Samsung Lifestyle kolekcija svojom elegancijom, dizajnom i funkcionalnošću s lakoćom objedinjuje svijet tehnoloških inovacija i stilskog uređenja te donosi brojna inovativna rješenja koja omogućuju prilagodbu dizajnu interijera i stvaranje prostora s posebnim šarmom.

Kinematografsko iskustvo minimalističkog dizajna

Foto: Samsung

Zamislite da možete pretvoriti svaku površinu u veliki ekran za gledanje filmova, projekciju omiljenog umjetničkog djela i dragih fotografija ili kreiranje jedinstvenog ambijenta u bilo kojoj prostoriji. Kompaktno i elegantno rješenje donosi novi Samsung The Freestyle 2. generacije koji svojim okruglim prijenosnim dizajnom, tankim postoljem i dinamičkim kutom od 180˚ pretvara prostor u sve što poželite. 

Ambijentalni način rada projektora donosi beskonačne mogućnosti prilagodbe osvjetljenja i prizme te projekciju raznih scena koje će uvijek biti automatski fokusirane i prilagođene svakoj površini. Sada je idealno vrijeme za opremanje doma elegantnom kinematografskom opremom jer Samsung donosi odličnu promociju – uz kupovinu projektora The Freestyle 2. generacije na poklon dobivate bateriju. Promocija traje do 29. listopada 2023. godine ili do isteka zaliha, a više informacija možete saznati na linku.

Umjetnost tehnologije

Foto: Samsung

Ako ne možete odlučiti što postaviti kao centralni dio dnevnog boravka – funkcionalnost tehnologije ili dizajn umjetničkog djela, više ne morate birati. Samsung The Frame televizor donosi inovativni koncept spajanja televizora i umjetnosti. Kada je isključen, The Frame se pretvara u elegantni okvir za umjetničke slike iz različitih stilova i epoha koje svaki prostor pretvaraju u osobnu galeriju. Trgovina umjetninama The Frame televizora raspolaže širokim rasponom više od 1600 umjetničkih djela i fotografija iz svjetskih galerija koje će samo jednim klikom obogatiti vaš prostor. Zahvaljujući tankim zamjenjivim okvirima u više boja i prilagodljivom postolju, s lakoćom ćete ga postaviti u bilo koji kutak ili zid i personalizirati vaš dom onako kako vam najbolje odgovara.

Dizajn u prvom planu

Foto: Samsung

Dizajniran u suradnji sa slavnom braćom Bouroullec, svojim jedinstvenim oblikom slova „I“ te ekskluzivnim uzorcima Ambijentalnog načina rada, Samsung The Serif televizor postaje jedini umjetnički element koji ćete trebati u vašem prostoru. Zaokruženim dizajnom u 360° stupnjeva privlači poglede na svoju prednju, stražnju i bočnu stranu i može ukrasiti gotovo svaki dio prostora u koji ga smjestite. The Serif je dostupan u dvije boje – bijeloj koja se savršeno stapa u minimalistički interijer i predivnoj nijansi plave boje koja će dati posebnu notu prostornom uređenju.

Prilagodljivost na visokoj razini

Foto: Samsung

S promjenjivim načinom gledanja između horizontalnog i vertikalnog prikaza, Samsung The Sero televizor je savršen odgovor na potrebe današnjeg digitalnog doba. The Sero se može okretati kako biste sadržaj s mobilnog uređaja gledali u vertikalnom formatu ili tradicionalni televizijski program u horizontalnom formatu, pa čak i dijagonalno ako vam tako odgovara. Svojim raznolikim mogućnostima prikaza u portretnom načinu neprimjetno će se stopiti sa svakim prostorom, dok ga njegov elegantno minimalistički dizajn čini sjajnim dodatkom suvremenim interijerima.

Televizor je od samih početaka vrlo brzo postao središte domova i mjesto okupljanja obitelji i prijatelja, a Samsung je to središte doveo na novu razinu. Televizor više nije rezerviran samo za zatvorene prostore, a svoju ulogu ima čak i kad na njemu ne gledate omiljeni sadržaj. Sada svaki zid može postati središte zabave, a svaki dom mala umjetnička galerija. Inovativnim značajkama, besprijekornim dizajnom i maksimalnom prilagodljivosti ovih uređaja, svatko može pronaći svoje idealno rješenje za uređenje suvremenog doma.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije