Women’s days

Tri dana rezervirana za žensko druženje i maksimalno opuštanje

Nikola Zoko
10.07.2021.
u 11:01

Tri dana ispunjena su zanimljivim i edukativnim radionicama, izletima i fantastičnom atmosferom

Karlovac, grad na 4 rijeke, smješten u najužem dijelu Hrvatske (50-tak kilometara udaljen od Slovenije i BiH) koji je oduvijek bio važno prometno i gospodarsko središte, prepun parkova, aleja, kupališta i neobičnih (pomalo umjetničkih) mjesta koja oduševljavaju poslužio je u svojem rođendanskom ozračju kao sjajna kulisa petom po redu eventu Women’s days by modniALMAnah kojeg je osmislila stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko.

Foto: Nikola Zoko

U njegovom centru, točnije u butik hotelu Florian & Godler, smjestile su se brojne žene, mahom željne vikend restarta bez muževa i djece, odakle se krenulo u istraživanje grada, svih njegovih posebnih kutaka, ali i u posjet Ozlju prijateljskom gradu susjedu.

Foto: Nikola Zoko

Upravo u prekrasnom Ozlju, na gradskom kupalištu Slave Raškaj, s pogledom na Stari grad i elektranu od milja zvanu Munjara, petak je bio rezerviran za Art Apetit radionicu koja je podrazumijevala slikanje temperama, uživanje u čaši rashlađenog vina Kutjevo RoséPremium 2020 i neobičnim štrudlama koje je pripremila Lidija Žganjer najavljujući početkom rujna u Ozlju kultni Štrudlafest.

Foto: Nikola Zoko

Buđenje u Karlovcu je bilo prekrasno, posebno jer se osjećao slavljenički duh grada, ali i obilježavanje rođendana Nikole Tesle koji je upravo u ovom gradu završio gimnaziju. Kako se živjelo u Teslino vrijeme u Karlovcu, ali i koje se sve izume i dostignuća ovaj inovator ostavio svima nama na korištenje ispričao nam je vodič Boris Šušnjar (Tesla tourCroatia) koji je povodom rođendana Nikole Tesle uskočio u njegov lik i djelo. Boris u dvosatnoj šetnji središtem grada pokazujuje na svakom koraku razloge zašto doći u Karlovac. Jedna od važnijih zgrada je bila i ona u kojih se smjestilo kazalište Zorin dom, koje je postalo kulisa za ljetni make over. Naime, svaka žena koja je došla na Women’s days sudjelovala je u kompletnoj modno-beauty transformaciji.

Foto: Nikola Zoko

Nedjelja ljeti, posebno u Karlovcu uvijek je vezana za kupanje, pa se tako cijela ekipa uputila na Žitnu lađu Zora, jednu od najpopularnijih atrakcija u gradu, a koja nudi nekoliko vrsta vožnji.

Brojna iznenađenja organizatori planiraju već za kraj kolovoza, putovanje u Liku kao priprema za poslovnu jesen i povratak u školske klupe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije