NOVI BROJ LIVINGA

Trendovi u 2016.: neutralni tonovi, bakar, namještaj od pluta...

living
Foto: Living
1/5
01.12.2015.
u 10:41

Novitet je povratak pluta u interijere, kako u namještaju tako u dekorima, što je sjajna vijest za one koji pri uređenju doma raspolažu skromnijim budžetom

Nova godina – novi trendovi, hitovi, rješenja, ideje... Srećom, kada je riječ o dizajnu interijera, trendovi se tako brzo ne mijenjaju, ali se definitivno nadograđuju, nadopunjuju, mijenjaju oblike...

U 2016. tako će se i dalje “nositi” svijetli, neutralni tonovi počevši od bijele, prljavo bijele, zatim nježne bež i svih nijansi sive. Ne čudi što ta blaga paleta i dalje ne izlazi iz mode jer prostoru garantira eleganciju i sofisticiranost te dopušta da se uz nju kombiniraju baš sve intenzivne boje, teksture. materijali, dezeni...

Od drugih boja, dizajneri sugeriraju upotrebu nijanse banane, pastelno žutu, zagasito crvenu, boju mesa, magentu, sve nijanse plave te zelenu boju petroleja. Po mogućnosti, neka njihova uloga u interijeru ne bude skromna i neka se rabe u tekstilima poput zavjesa i tepiha te većim komadima namještaja poput sjedećih garnitura, fotelja...

Foto: Decoholic

Materijali koji su prošle godine ušli na mala vrata, ali sve ih se više može vidjeti u vizijama arhitekata i produkt dizajnera donedavno su zaboravljeni bakar, lim i mramor. Izgledaju glamurozno, a njihova prirodnost je nezamjenjiva. Novitet je svakako preporuka za upotrebu pluta u različitim oblicima, kao materijal za izradu fronti ormara, klub stolića, komoda..., a što će dobro doći onima koji barataju s malim budžetom, a žele imati mladenački, urbani i trendi interijer.

U novom broju mjesečnika Living koji izlazi u subotu, 5. prosinca, za samo 5 kuna uz Večernji list te samostalno u prodaji za 14 kuna, pročitajte kako urediti svoj dom i oplemeniti ga detaljima tako da bude moderan i trendi. Inspiraciju za uređenje pronađite i na stranicama na kojima smo za vas izdvojili najatraktivnije komade iz domaćih trgovina i to u vrijednostima do 100, 200 i 500 kuna i tako si olakšajte potragu za božićnim darovima.

Vodimo vas i u dva prekrasna interijera, luksuzan stan peteročlane obitelji u kojem je sve izrađeno po mjeri te prostranu kuću koja je obnovom dobila divno, moderno lice. U temi broja bavimo se potkrovljima i otkrivamo zlatna pravila uređenja ovih atraktivnih, ali izazovnih prostora.

U raskošnom editorijalu za vas smo pripremili četiri različite varijante dekoriranja božićnog stola koje će vas garantirano oduševiti.

Foto: Kandit

Uz to, uz ovaj broj Livinga kupljen u Zagrebu u paketu s Večernjakom svi će se moći zasladiti slatkim zalogajem Kandi Crunch Brunch koji dolazi s okusima lješnjaka, kokosa, mliječne čokolade, jagode i keksa.

Na gastrostranicama pronađite recepte najpoznatijih domaćih kuhara i slastičara i pripremite kuhano vino i najslasnije božićne kolače. Na vrtnim stranicama otkrivamo kako odabrati pravo božićno drvce i produljiti mu vijek trajanja te koje je to božićno cvijeće i kako ga njegovati da potraje do sljedećih blagdana.

Sve to i još brojne inspiracije i savjete stručnjaka pročitajte u novom broju magazina Living!

Foto: Living

Komentara 3

Avatar istovari
istovari
13:40 04.12.2015.

Loša vijest za dijabetičare i tlakaše....

DU
Deleted user
14:53 04.12.2015.

Danas, 4.12. na dva kioska Tiska tražim Večernji plus Zdravlje. Gledaju me kao marsovca?! Pa kaj je to? Vi jučer pišete da je od sutra tj. od 4.12. u prodaji Zdravlje uz Večernji za 5,00 kn. Dakle, 12 kuna oboje.. A Tisak pojma nema? Dajte se dogovorite.

HL
HDZ_lopovi
20:20 04.12.2015.

Hvala Bogu da se sjetio da takve ala Pozaic smjeni jer nemaju veze sa zdravom pamecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije