Mir u sekundi

Trebate privatnosti, a nemate gdje pobjeći? Evo rješenja!

hut
Foto: Promo fotografije
1/4
24.06.2014.
u 12:00

Antoine Lesur i Marc Venot predstavili su Hut, malu izbu koja vam omogućava da u svakom trenu imate malo vremena za sebe.

Koncept potiče od svijesti da u radnim okolinama ne postoji prikladan prostor u kojem se možete izolirati, a kada i postoje toliko su odsječeni od svega da ih nitko ne voli koristiti.

Foto: Promo fotografije

Kako bi riješili ovaj problem Lesur i Venot zamislili su prostor koji može biti bilo gdje - nišu koja se namjesti na zid i omogućava vam trenutak intimnosti, privatnosti i odmora.

Struktura je napravljena od čelične mreže obložene filcom i kožom.

Foto: Promo fotografije

Za razliku od pravog, dugog odmora, Hut vam nudi mikro pauze koje neće smetati nikome u današnjem radnom tempu.

Foto: Promo fotografije

"Radnici često ne žele izgledati lijeno pa izbjegavaju prostore koji su određeni za odmor. Zato smo stvorili Hut gdje ljudi mogu stati na par trenutaka, isključiti se i uživati u miru.", objasnili su dizajneri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije