lifestyle

Tražite inspiraciju za uređenje kuhinje? Evo odličnih ideja!

Foto: Zara Home
1/7
12.09.2019.
u 08:00

Mimi Thorisson stoji iza dvije kuharice te iza bloga Manger na kojem dokumentira svoje kulinarske avanture. Na blogu piše o hrani, kuhanju, Francuskoj, kao i o prekrasnoj obitelji čiju važnost neprestrano naglašava

Zara Home ovih je dana objavila novi editorijal za kuhinju koji je nastao u suradnji s francuskom kuharicom i autoricom Mimi Thorisson. Mimi s obitelji živi u Francuskoj, u prekrasnom dvorcu iz 19. stoljeća koji je smješten u srcu malog i šarmantnog sela u regiji Médoc.

Foto: Zara Home, 359 kn

Riječ je o pravom malom raju s dvorcima, vinogradima, plažama s bijelim pijeskom i šumama, a s njom živi i suprug Oddur, fotograf koji stoji iza foto-objektiva kojima zabilježe sve prekrasne priče i recepte.

Foto: Zara Home, 359 kn

Mimi Thorisson napisala je dvije kuharice, a ima i blog Manger na kojem dokumentira svoje kulinarske avanture. Na blogu piše o hrani, kuhanju, Francuskoj, kao i o prekrasnoj obitelji čiju važnost neprestrano naglašava. Mimi je rekla kako voli biti okružena cjelokupnom čarolijom oko sebe, bez obzira na to radi li se o voću, povrću, starim predmetima, novim stvarima, bojama… Jednostavno voli sve prekrasne stvari koje okruženje čine onakvim kakvim je i sama poželjela da ono bude. Dodala je da smatra kako je prava umjetnost života zapravo stvoriti svoj vlastiti svemir i zaključila kako se u životu sve vrrti oko ljubavi, obitelji te zajedničkog okupljanja – to je zapravo njezina formula za sreću.

Foto: Zara Home, 359 kn

Mimi je podijelila i dva recepta, za zapečeno povrće te tortu s narančama i smokvama, a cijeli je editorijal bojama, prizorima i okusima savršeno prenio sliku kasnog ljeta koje je mnogima omiljeno razdoblje u godini.

U kolekciji se, između ostalog, nalaze karirani pamučni ubrusi i stolnjaci, platnena pregača, zdjela za miješanje, lopatice za sir i tortu, set kuhinjskih noževa, šalice, tanjuri, daske za rezanje i čaše, tave i lonci, a cijelu kolekciju možete pogledati na web shopu.

Foto: Zara Home, 359 kn

Foto: Zara Home, 359 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije