LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Tragate za savršenim ugradbenim ormarom? Evo gdje ga naći, i to s domaćim potpisom

Vrhunska kvaliteta proizvoda ono je zbog čega se kupci već 23 godine vraćaju u EDURO, što ih ujedno čini najvećim proizvođačem namještaja po mjeri u Hrvatskoj
30. rujna 2020. u 09:54 0 komentara 770 prikaza
Foto: Mario Poje

Najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i namještaja po mjeri vrhunske kvalitete - EDURO, otvorio je vrata nove poslovnice u Zagrebu, na Radničkoj cesti 1a.

 | Autor : Mario Poje Foto: Mario Poje

Kao novo zaštitno lice brenda s 23 godine iskustva pojavljuje se glazbenica i spisateljica Danijela Martinović.

 | Autor :

Vrhunska kvaliteta proizvoda ono je zbog čega se kupci već 23 godine vraćaju u EDURO, što ih ujedno čini najvećim proizvođačem namještaja po mjeri u Hrvatskoj.

 | Autor : Mario Poje Foto: Mario Poje

Također EDURO je vodeća tvrtka u proizvodnji ugradbenih ormara s kliznim vratima, a koji su osim po kvaliteti izrade, posebno poznati po kliznim sistemima koje su sami razvili, i koji imaju 10-godišnje jamstvo, što najbolje govori o čvrstoći i dugotrajnosti proizvoda.

 | Autor : Mario Poje Foto: Mario Poje

Kupcima se nudi i velik izbor materijala, boja profila i razne opreme za ormare. Ujedno se radi o hrvatskom proizvodu s obzirom na to da su ormari proizvedeni u EDURO tvornici koja se nalazi u Velikoj Gorici.

 | Autor : Mario Poje Foto: Mario Poje

Vlasnici su 'Superbrand' i 'Qudal' medalje za kvalitetu proizvoda, a posebno su ponosni na nagradu 'BestBuy Award' koju dodjeljuju kupci za proizvod s najboljim omjerom kvalitete i cijene na tržištu.

Ove godine EDURO je uz svoje poslovnice u Splitu i Zadru, otvorio i nove salone u Zagrebu i Rijeci.

Isto tako osluškujući sugestije kupaca EDURO je proširio svoj asortiman na kuhinje, sklopive krevete, sjedeće garniture, fotelje, stolove, stolice, podnice i madrace, te tako kupcima omogućio opremanje stambenog prostora na jednom mjestu.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.