Novi broj

Tragate za inspiracijom? Novi Living ima je napretek!

interijer
Dom i vrt
01.03.2019.
u 08:41

Snimili smo odličan editorijal kojem je u fokusu kuhinja, točnije stol, prepišite naše ideje i zadivite goste.Dakako, kao i svakom broju donosimo brojne inspiracije, novosti i mnoštvo zanimljivih tema...

Novi, prvi proljetni broj magazina Living sutra potražite na kioscima uz Večernji list. U ovom broju donosimo sve o uređenju balkona i terasa, otkrivamo vam predivan zagrebački stan s odličnim dizajnreskim rješenjima, kuhamo kamenice, jer ožujak je njihov mjesec i puni smo odličnih proljetnih ideja.

Dakako, predstavljamo i nove kolekcije vodećih brendova za opremanje doma, vodimo vas u svijet tehnike, točnije predstavljamo televizore s 8K rezolucijom kojima je slika toliko realistična da gotovo imate osjećaj da je riječ o 3D.

Foto: Dom i vrt

Vrtlari, znamo, jedva ste dočekali prljetnu sezonu, zato smo vam pripremili vodič radova u vrtu (ili na balkonu) pa krenite u akciju.

Foto: pixabay

Snimili smo odličan editorijal kojem je u fokusu kuhinja, točnije stol, prepišite naše ideje i zadivite goste.Dakako, kao i svakom broju donosimo brojne inspiracije, novosti i mnoštvo zanimljivih tema... Veselimo se sutrašnjem druženju s vama :)

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije