inovacija

Televizori koji su prava umjetnička djela, i stapaju se sa svakim interijerom

LG
15.12.2021.
u 10:00

Lifestyle televizori mogu pomoći u pretvaranju doma u ured, teretanu, galeriju, radionicu ili zabavni centar, istovremeno uljepšavajući interijer te čineći svakodnevni život ugodnijim

LG Electronics (LG) predstavit će svoju originalnu liniju Lifestyle televizora na sajmu CES 2022 koja je razvijena za potrebe današnjeg načina života koji podrazumijeva da sve više vremena provodimo kod kuće. Lifestyle televizori mogu pomoći u pretvaranju doma u ured, teretanu, galeriju, radionicu ili zabavni centar, istovremeno uljepšavajući interijer te čineći svakodnevni život ugodnijim. Osim toga, nude maksimalnu svestranost, elegantnu integraciju u prostor i prikladnije načine za obavljanje raznih aktivnosti.

Foto: LG

Tu revolucionarnu liniju predvode LG Objet TV (model 65Art90) i LG StanbyME (model 27Art10), dvije inovacije koje izbjegavaju konvencionalni dizajn displeja kako bi pružile novu vrijednost i korisničko iskustvo. Sa svojim neviđenim mogućnostima oblika i funkcionalnošću, ti su proizvodi savršena rješenja za današnje višenamjenske domove u kojima su rad, učenje, zabava i opuštanje dio svakodnevice.

Foto: LG

LG Objet TV podsjeća na platno i neprimjetno se uklapa u svaku prostoriju svojim minimalističkim stilom i suptilnim korištenjem neutralnih boja donoseći trenutnu sofisticiranost i vizualni sklad u svaki interijer. Prilagođava se različitim potrebama korisnika jednostavnim pritiskom tipke na daljinskom upravljaču kojim se tkanina može podići ili spustiti, u skladu sa željama korisnika. Tkaninu je tako moguće spustiti kako bi se otkrio cijeli zaslon za maksimalno iskustvo gledanja ili podići kako bi se djelomično pokrio displej i prikazao samo odabrani izbor funkcija. Uz vrhunsku kvalitetu slike, premium TV može se pohvaliti 4,2-kanalnim zvučnim sustavom od 80 W koji pruža iskustvo zvuka kao u kinu.

Foto: LG

Izmjenjivi pokrov od tkanine, koji ovaj TV izdvaja od svih drugih televizora trenutno na tržištu, proizvod je danskog tekstilnog inovatora Kvadrat. Tri dostupne boje – Kvadrat Beige, Kvadrat Redwood i Kvadrat Green – pomno su odabrane jer se slažu sa širokom paletom boja i stapaju s raznim interijerima.

Foto: LG

Instalacija Objet TV-a jednostavna je kao i sam dizajn. Vitak, ali čvrst, televizor je dizajniran za postavljanje uza zid pod blagim kutom do 5 stupnjeva, baš kao što se umjetnička djela prikazuju u modernoj galeriji. Kabelski okvir televizora olakšava spajanje vanjskih uređaja kao što su kabelski set-top box ili igraća konzola, a da pritom zadrži čiste, suvremene linije. Televizor se može čak postaviti u ravnini sa zidom za maksimalnu integraciju s prostorom.

Foto: LG

Druga inovacija u novoj liniji LG StanbyME, idealan je za današnje navike gledanja televizije. Jedinstveni zabavni centar zapravo je bežični TV zaslon s ugrađenom baterijom koja je pričvršćena na pomično postolje sa skrivenim kotačima i omogućava tri sata gledanja prije punjenja. Lako se može premještati iz sobe u sobu za brojne mogućnosti gledanja sadržaja. Njegov 27-inčni displej idealne je veličine ne samo za filmove, TV emisije i streaming video sadržaja, već i za videokonferencije s obitelji i suradnicima te sudjelovanje na online predavanjima.

Foto: LG

Svojim ergonomskim dizajnom nudi nenadmašnu praktičnost i udobnost gledanja. Zaslon se može zakretati, naginjati i rotirati dok je u pejzažnoj i portretnoj orijentaciji. Visina se može podesiti, omogućavajući gledatelju da prilagodi položaj, osiguravajući optimalnu udobnost prilikom ležanja u krevetu ili spremanja obroka u kuhinji.

Intuitivne opcije upravljanja, uključujući prepoznavanje dodira i gesta, daju još veće mogućnosti korištenja. Korisničko sučelje dizajnirano posebno za ovaj proizvod razlikuje se od svih drugih i prilagođeno je osobnom iskustvu gledanja. Kad se ne koristi kao TV, može pomoći u poboljšanju raspoloženja prikazivanjem prekrasnih umjetničkih djela, fotografija ili kalendara sa satom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije