MUST HAVE

Tehnika raspršivanja - štedi vodu i omogućava ugodnije tuširanje

08.09.2017.
u 12:54

PowderRain je ono najbolje što tuš može dati. Svilena kiša. Zaštitni plašt vode. Blag, mekan, no usprkos tome moćan. Poput zaštitnog plašta

Nadglavni tuševi AXOR-a odsad sadrže novitet – posebnu tehniku raspršivanja mlaza vode PowderRain koja, zahvaljujući desecima tankih mikro mlaznica, omogućuje potpuno vlaženje kože prilikom kojeg se mlazovi vode ne odbijaju od tijela.

PowderRain je ono najbolje što tuš može dati. Svilena kiša. Zaštitni plašt vode. Blag, mekan, no usprkos tome moćan. Poput zaštitnog plašta – opisala je visoku kvalitetu raspršivača Silke Giessler, voditeljica brand marketinga AXOR-a.

Implementacijom mikro raspršivača u tehniku raspršivanja, smanjile su se mlaznice - od 0.6 do 1.2 milimetra – promjer otvora na standardnim tuševima – do svega 0.35 milimetara, a upravo to je razlog zbog kojeg se na disk za raspršivanje može smjestiti veći broj mlaznica. Novi nadglavni tuš AXOR 350 1jet sadrži više od 1000 mlaznica koje pružaju jedinstven osjećaj tuširanja. Jan Heistergen, potpredsjednik proizvodnog menadžmenta Grupe Hansgrohe ističe kako su “mlaznice gušće raspoređene što pojačava ispiranje kože”.

Količina, raspodjela, smanjenje veličine i proizvodnja silikonskih mlaznica rezultat su dubinske tehničke stručnosti, iskustva i preciznosti. Da bi se odredila idealna udaljenost i raspored mlaznica, njihovo ponašanje i stabilnost prilikom izloženosti vodenom tlaku, provedeni su brojni testovi.

Bilo nam je važno da razvijemo i konstruiramo alat koji nam dopušta preciznu proizvodnju diska za raspršivanje i njegovih mlaznica na mikrometarskoj razini,” naglasio je Jan Heisterhagen.

PowderRain, dio novog AXOR ShowerHeavena 1200 ⁄ 300 4jet, AXOR 350 1jet nadglavnog tuša i AXOR ShowerPipea 800, nježan je, blag, no usprkos tome moćan.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije