Novo

Tefal Versalio Deluxe 9 in 1 – Višenamjenski uređaj za pripremanje hrane

11.03.2020.
u 09:54

Na uređaju se može podesiti temperatura i devet različitih režima za pripremu hrane uz savršene rezultate.

Od sada možete savršeno ispržiti pomfrit, bečki odrezak ili krafne ili pak pripremiti vrhunski rižoto ili tjesteninu i sve to pomoć samo jednog uređaja.

Na uređaju se može podesiti temperatura i devet različitih režima za pripremu hrane uz savršene rezultate. Versalio Deluxe 9 in 1 može sve - duboko pržiti, pržiti, sotirati, krčkati, pirjati, kuhanti rižu ili tjesteninu, podgrijavati hranu, pa čak i odmrzavati zamrznutu hranu. Zahvaljujući svemu navedenom taj vam višenamjenski uređaj itekako olakšava vaš život!

Ovaj inteligentan i praktični uređaj ima odvojiv izbornik vremena tako da uvijek možete voditi računa o vremenu. Temperaturu pripreme može se podesiti u rasponu od 80° do 180° kako biste uvijek mogli postići najbolje moguće rezultate. Na posudi su oznake za količinu ulja koju možemo uliti u uređaj ovisno o načinu pripreme hrane koju smo odabrali. Za prženje hrane potrebno je uliti 0,5 do 1 litru ulja ovisno o hrani koju pečemo. Na primjer – za 1kg krumpira koje želimo ispeći u vidu pomfrita potrebno je čak 2 litre ulja. Tijekom prženja i ostalih načina pripremanja hrane na uređaj se stavlja poklopac kako ulje i ostali sastojci ne bi prskali izvan uređaja. Košara za prženje ima praktične držače kako biste mogli ostaviti gotovu, prženu hranu iznad posude s uljem koje se može na taj način iscijediti. Stupanj pripreme hrane može se nadzirati pomoću providnog poklopca. Odvojiva posuda, košara za prženje (pohanje) i poklopac mogu se jednostavno oprati u perilici posuđa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije