Poželjne u malim količinama

Tapete s karakterom, ali dobrodošle samo na jedan zid

tapete
Foto: Promo fotografije
1/8
22.09.2014.
u 06:51

Ovakvi uzorci daju prostoru šarm, vrlo su impresivni, ali se s njima ne smije pretjerati

Iz poznatog dizajnerskog studija Eley Kishimoto dolazi nova kolekcija tapeta zanimljivih uzoraka. Ali, odmah oprez, ovako jaki printevi na zidovima dobrodošli su samo u malim količinama i dobro ih je postaviti tamo gdje želimo nešto posebno naglasiti, učiniti prostor zanimljivijim ili razbiti sterilnost.

Foto: Promo fotografije

Njihovi autori su Mark Eley i Wakako Kishimoto, a inspiraciju su pronašli su 22 godine starim arhiviranim skicama pronađenim u studiju u kojem rade.

– Kolekcija slavi želju za stvaranjem finih, ručno izrađenih artefakata u svijetu brze, digitalne produkcije – kratko je objasnio dizajnerski dvojac.

>>Želite li postaviti tapete? Savjetujemo na što sve treba pripaziti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije