Odličan koncept

Tajna je u pravom brašnu, a u Bread Clubu nesebično otkrivaju koje je njihov izbor

04.12.2023.
u 13:32

.Nerijetko smo dobivali upite o vrsti brašna koje koristimo. Kako je upravo ono početak svakog procesa izrade kruha, odlučili smo našu tajnu podijeliti sa svima. Mi koristimo Mollino Casillo brašna, a ona će od sada biti dostupna i svim našim kupcima. Jer, mi u Bread Clubu duboko vjerujemo da svatko mora imati pravo na kvalitetan kruh - rekao je Andrija Pernar iz Bread Cluba

Bread Club, prema mnogima najbolji lanac zanatskih pekara u Hrvatskoj, ne staje sa svojom ekspanzijom na zagrebačkom tržištu. Nakon što je njihova prva lokacija na Trešnjevci nametnula trendove i izgradila cijelu zagrebačku scenu ljubitelja sourdough kruha, počeli su sa širenjem poslovanja i na druge zagrebačke kvartove. Tako su u samo nekoliko godina nanizali uspješne koncepti na Bukovačkoj, Horvaćanskoj, Britanskom trgu i najnoviji na Središću u Novom Zagrebu. Idejne začetnice brenda sestre Anamarija Palić i Zrinka Zajec te pekarski virtuozi Andrija Pernar i Darko Kušić ispunjavaju ulice grada mirisima kruha i focaccie, kroasana, cruffina i glasovitih pizza za koju su osvojili i srebrnu medalju na Svjetskoj olimpijadi pekarstva. 

No, tajna Bread Club koncepta i njihove popularnosti su beskompromisno kvalitetne namirnice, a prvenstveno brašno. Bread Club koristi brašna najpoznatijeg mlina u Italiji - Mollino Casillo. Grupa Casillo je talijanska prehrambena tvrtka, koja je ujedno i svjetski lider u preradi i distribuciji durum pšenice, ali i vodeći proizvođač pšenice u Italiji. I upravo je Bread Club odlučio omogućiti svojim vjernim kupcima, koji nerijetko pokušavaju kod kuće rekreirati okuse njihovih proizvoda, da u svim njihovim prodajnim mjestima možete kupiti pet vrsta brašna pogodnih za izradu različitih vrsta kruha, tijesta, kolača i još mnogo toga.


Tako će se od početka prosinca na policama Bread Club poslovnica naći:

Il Dolce, brašno za prhka tijesta, torte i kolače.

Il Pane, pšenično brašno, klasično pšenično brašno za široku upotrebu.

La pizza brašno tip 00, meko pšenično brašno idealno ukoliko želite prozračno, hrskavo i lagano tijesto.

Manitoba, pšenično brašno s visokim udjelom proteina, njega koristimo za izradu kruha s kiselim tijestom i focacciu.

Rimacinata Semola, brašno od durum pšenice, čvrsta pšenica koja je duplo mljevena te time odlična za pripremu kruha, tjestenine. Karakteristično je žute boje.

“Komunikacija s našim kupcima nam je vrlo važna, tako smo i počeli u poslovnici u Trakošćanskoj, to prakticiramo i dalje. Slušamo njihove želje, i cijenimo njihov interes. Nerijetko smo dobivali upite o vrsti brašna koje koristimo. Kako je upravo ono početak svakog procesa izrade kruha, odlučili smo našu tajnu podijeliti sa svima. Mi koristimo Mollino Casillo brašna, a ona će od sada biti dostupna i svim našim kupcima. Jer, mi u Bread Clubu duboko vjerujemo da svatko mora imati pravo na kvalitetan kruh.” rekao je Andrija Pernar ispred Bread Cluba. Mollino Casillo brašna pronađite u svim Bread Club poslovnicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije