ANNY WANG

Švedska dizajnerica neobično iskombinirala materijale

dizajn namještaja
Foto: Promo fotografije
1/4
20.07.2014.
u 11:29

Autorica je htjela dokazati da između fizički priljubljenih materijala mogu postojati razlike.

Iz radionice goteburške dizajnerice Anny Wang stiže neobični namještaj koji kombinira prilično nespojive materijale. Tako primjerce, cjevasti čelični okviri koji drže ormar ili police idu zajedno s materijalima koji reflektiraju dugine boje.

- Police imaju slobodne uglove, prozračan plan i čiste vertikalne linije što im daje otvoren karakter. Što se tiče materijala, mislim da u onima koji su priljubljeni jedni uz druge definitivno mogu postojati razlike - rekla je autorica.

Foto: Promo fotografije

Tako je za stol, koji je dio kolekcije, spojila bakar za postolje dok je gornji dio izrađen od krutog pepela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije