Svijet dizajna

Sutra u Laubi svečano otvaranje 2. tjedna dizajna Zagreb 2015.

dan dizajna dan D
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
07.05.2015.
u 16:30

350 domaćih dizajnera i gostiju iz inozemstva predstavit će svoje radove, ali i podijeliti svoja iskustva i znanja na predavanjima, konferencijama i druženjima

Sve novo i inovativno bit će izloženo na više od 4000 četvornih metara izlagačkog prostora galerije Lauba i Druge zgrade. Centralno događanje je Izložba hrvatskog namještaja, i to s razlogom jer, procjena je organizatora, upravo se tu krije veliki potencijal s obzirom na činjenicu da je veliki dio Hrvatske prekriven šumama. Uspjeh nekoliko tvrtki, poput Artisana, Prostorije, Inkee ili Elementa, dokaz je da naši dizajneri imaju što ponuditi i domaćem i stranom tržištu. 2. tjedan dizajna Zagreb 2015. nudi više od 30 radionica.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Primjerice, zanimljive dječje radionice organizira Maja Subotić, tu su i radionice Luke Piškorića, zatim radionice crowdfundinga (prakse financiranja projekta ili pothvat prikupljanja novčanih priloga od velikog broja ljudi, obično putem interneta), do Ane Bekš i Ethana Granta i radionice service designa. Kad je dizajn aktivnost planiranja i organiziranja ljudi, infrastrukture, komunikacija i materijalnih komponenti, to je usluga koja omogućuje interakciju između davatelja usluga i kupaca.Uz izložbu, 2. Tjedan dizajna Zagreb 2015. bit će upotpunjen s niz događanja - različitim predavanjima, konferencijama, druženjima, modnim revijama i radionicama.

>>Dizajneri koji će na Tjednu dizajna pokazati svoje nove radove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije