Ne propustite

Sutra vas čeka novi Living s više od 40 ideja za uređenje zidova!

Danijel Berković / Pixsell
02.03.2018.
u 10:41

Sutra vas na svim kioscima, uz Večerni list, čeka novi broj magazina Living. I ovog puta prepuni smo odličnih ideja za uređenje doma, a posebno ističimo temu broja u kojoj donosimo sve, ali baš sve, o zidnim oblogama.

Od toga koja je idealna za vaš prostor do toga kako ih postaviti. S novim brojem prizivamo proljeće pa smo cijeli editorijal posvetili zelenoj boji koja u interijeru izgleda - fantastično! I ne samo to, zaslužna je za podizanje atmosfere stoga svakako u svoj dom unesite malo ovo boje.

Foto: Danijel Berković/Pixsell

Vodimo vas i u dva odlična interijera. Oba su u Zagrebu, no tu sva sličnost prestaje. Jedan je skroz moderan, čistih linija i minimalističkog namještaja dok je drugi predmet opsežne adaptacije i odličnih dizajnerskih rješenja.

Vrtlarima donosimo vodič za početak nove sezone u vrtu ili na balkonu, ali i vodič za uspješan uzgoj sukulenata.

Foto: Danijel Berković/Pixsell

Ljubiteljima gastro specijaliteta pripremili smo pak klasične uskrene recepte na malo drugačiji način, a tu je i vodič za hranu za dan poslije.

Naravno, i u ovom broju donosimo novosti iz domaćih trgovina i puno, puno, puno, ideja za uređenje doma!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije