Ne propustite

Sutra u novom Livingu potražite čak 100 ideja za preuređenje kupaonice

04.01.2018.
u 09:58

U dvobroju Večernjeg lista koji je na kioscima suta i u subotu, potražite svoj primjerakmagazina Living, puni smo odličnih ideja, inspiracija, predivnih interijera...

Da, došao je i taj dan - sutra izlazi prvi ovogodišnji broj magazina Living i uistinu je poseban. Za početak vas vodimo u prekrasan zagrebački stan u kojem je sve, ali baš sve, napravljeno po mjeri i vlasničinim idejama.

Za sve one željne primjene pripremili smo veliki specijal sa čak 100 ideja za preuređenje kupaonice. Otkrivamo vam i kako odabrati idealni kauč za svoj prostor te kako boju godine, ultraljubičastu, ukomponirati u svoj dom.

Naravno, nismo ni ovaj put preskočili editorijal - ovog puta inspiriramo vas kako da stvorite toplo gnijezdo unutar svoja četiri zida.

Ako vam sve ovo nije dovoljno da sutra prošećete do kisoska, imamo asa u rukavu - učimo vas jesti čisto, zdravo i bez zabrane namirnica, a sve vas vrtlare razveselit ćemo korisnim savjetima za uzgoj sobnog bilja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije