Ne propustite

Sutra u Livingu - divni interijeri, boja sezone i brojne ideje za uređenje doma

01.09.2017.
u 10:16

Samo sutra uz Večernji list potražite novi broj magazina Living u kojem vas čekaju ideje za uređenje doma, recepti i trikovi profesionalnih vrtlara

Sutra vas na kioscima čeka rujansko izdanje magazina Living u kojem ponosno predstavljamo raskošni editorijal koji je u ovom broju obojen u boju sezone – ružičastu.

Dakako, naš zaštitni znak očaravajući su domaći interijeri, a u ovom broju vodimo vas u obilazak predivne hvarske vile koju je još 1960. projektirao slavni arhitekt Kazimir Ostrogović.

Druga destinacija u koju vas vodimo raskošna je kuća skrivena na otoku, a specifična je po tome što je sve, pa čak i staklene stijene po kojima je prepoznatljiva, rađeno po mjeri. Naravno, kako u rujnu počinje škola, pripremili smo i birane potrepštine za školarce. Tu su, naravno, i brojne ideje za uređenje doma, prije svega kupaonica kojima smo posvetili temu broja. Ljubitelji recepata oduševit će se onima koje donosimo za pripremu slastica od kave te omiljenog sezonskog voća – smokava! Za vrtlare hobiste pripremili smo dvije sjajne priče – onu o važnosti rasvjete u vrtu te onu o ozelenjivanju i najmanjeg kutka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije