Ne propustite

Danas potražite novi Living na kioscima - imamo čak 40 ideja za brzo uređenje doma

03.11.2017.
u 08:26

U jesenskom broju Livinga prepuni smo inspiracije - u interijeru, kuhinji, vrtu, blagovaonici...

Danas, na svim kioscima, uz Večernji list, potražite novi broj magazina Living. Zašto? Zato što je prepun sjajnih ideja. Imamo čak 40 savjeta kako da brzo i jeftino preuredite dom.

Tu je dakako i više od 100 ideja iz editorijala, a ovaj put napravili smo jedan inspiriran jesenskim bojama, bogatim teksturama i fantastičnim primjercima namještaja.

Ljubitelji interijera imat će priliku inspiraciju pokupiti u čak dva stana koje su vlasnici uredili sami, a rezultat je fantastičan!

Imamo i fine, jednostavne i originalne recepte za lagane slastice koje su prava gozba za nepce. Za sve vas koji volite sushi imamo provjerene formule za uspjeh u kućnoj radinosti, a tu su i pomagače za pripremu tako da ćete i vi  “motati” kao profići...

Mislili smo i na domaći dizajn, pa otkrivamo kako se na domaćoj sceni probila dizajnerica Iva Tuđa čije torbice Hrvatice jednostavno obožavaju.

Foto: Jurica Galoić/Pixell

U vrtu se spremamo za novu sezonu, a vjerovali ili ne, sada je pravo vrijeme da zasadite svoju prvu voćku, makar na balkonu, u elegantnoj tegli... Ako vam je to preambiciozno, počnite sa začinskim biljem, a ako vam se ni to ne da, bacite se na interijer, u ovom broju čeka vas više od 500 ideja i savjeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije