Novi broj

Sutra potražite Living na kioscima

naslovnica
Foto: Naslovnica
02.12.2016.
u 07:30

Božićno izdanje magazina potražite uz Večernji list za 7 kuna!

U subotu na kioscima uz Večernji list potražite blagdansko izdanje Livinga u kojem vam donosimo sve što vam je potrebno za predbožićno i božićno uređenje doma, pripremanje tuluma i gurmanskih nepca za najljepše razdoblje u godini!

Blagdani su pred vratima pa vam donosimo inspiraciju kako detaljima postići zimsku idilu i božićnu čaroliju, ali i urediti raskošan blagdanski stol. Da ne bi došlo do panike oko kupovine darova u zadnji tren, donosimo vam prijedloge kojima ćete osvojiti svoje najbliže, a najvažnije od svega je da će biti kreativni i od srca.

Ako ste se odlučili za doček Nove godine u toplini vlastitoga doma, pročitajte savjete za najluđi tulum sezone s kojima vam ništa neće poći po krivu! Ne zaboravite da je to noć u kojoj je dopušteno pretjerivati pa si svakako dajte oduška, a savjetujemo vas kako da to napravite sa stilom!

Lijepih interijera nikad dosta pa pogledajte dva predivna stana. Jedan je onaj arhitektice Zrinke Veže koja je dom uredila u potpunosti prema vlastitim željama i idejama, a drugi koji je nastao transformacijom iz jedan u dva različita.

I editorijal je u pravom blagdanskom stilu pa se inspirirajte našim idejama za savršen božićni ugođaj u domu! Ipak, ako sve ostavljate za zadnji čas, ne brinite jer vam donosimo pet brzinskih ideja kako blagdanski dom urediti da izgleda kao iz bajke.

Badnjak je uskoro tu, a neizostavan rekvizit upravo je božićna jelka. Pročitajte savjete s kojima će njezin odabir biti jednostavniji, uspješniji i brži nego ikad.

Nismo zaboravili na gastro ljubitelje, a što bolje podsjeća na božićne dane od mirisa kolača. Za najslađi Božić do sad, probudite slastičara u sebi i ispecite jedan od ukusnih kolačića!

Foto: Naslovnica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije