novi broj

Sutra je dan za novi Living - nađite svoju dozu inspiracije za uređenje doma

editorijal piknik living
Josip Regović
31.05.2019.
u 09:18

Zavirili smo i u dva predivna domaća stana. Jedan je uredila za vlasnike poznata dizajnerica Mirjana Mikulec, a drugi ponosna vlasnica, inače priznata umjetnica čija estetika nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Trendovi u uređenju interijera počeli su se mijenjati gotovo jednako brzo kao oni u modi. Najmanje dvije sezone godišnje, plus tematske kolekcije za blagdane i svako godišnje doba. Želite li ih doslovno pratiti, možete unaprijed potpisati bankrot.

No, zato smo tu mi. Naša je misija prepoznati najbolje od svakog trenda, pronaći način da radite s onim što imate i da ste na kraju zadovoljni uređenjem svoga doma i saldom na računu. O.K., nemamo čarobni štapić, ali imamo oko za detalje. I baš zato i u ovom broju donosimo pregršt odličnih ideja za uređenje doma, vrta, balkona i terase.

Foto: Tomislav Miletić

Osim što smo snimili genijalan editorijal koji će vas, bar u mislima, odvesti na more, obišli smo domaće trgovine i pronašli, vjerujem, za svakog ponešto. Zavirili smo i u dva predivna domaća stana. Jedan je uredila za vlasnike poznata dizajnerica Mirjana Mikulec, a drugi ponosna vlasnica, inače priznata umjetnica čija estetika nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: Josip Regović

Posjetili smo i trenutačno hit-mjesto MM kantinu, zavirili u njezinu kuhinju i za vas prepisali neke od tamošnjih najboljih recepata. Možda se čine izazovni, ali kad ta jela pripremite i kušate – nepce će vam biti vrlo zahvalno. U vrtu je pak, kišama unatoč, vrlo živahno, a ako još niste, krajnji je trenutak da posadite rajčice, uz naše savjete uspjet će i onima kojima i kaktusi uredno venu... I za kraj, pripremili smo vam vodič o klima-uređajima. Kad temperature skoče na +40, bit ćete spremni!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije