novi broj magazina

Sutra izlazi novi Living u kojem vas vodimo u genijalnu istarsku vilu, s ogromnim bazenom

privatni album
04.08.2023.
u 06:00

U Zadru se "kuhaju" velike stvari. Stari socijalistički hotel Iž pretvoren je o moderan city hotel A'Mare u kojem se skriva, uz odličan restoran, i sjajna priča. Naime, hotel je to u kojem je tijekom Domovinskog rata živio Luka Modrić, a novi vlasnici njegovu su sobu prilikom uređenja odlučili ostaviti netaknutom

Ovog ljeta smo se, u potrazi za što boljim pričama, raspršili po cijeloj zemlji i imali prilike upoznati iznimne pojedince koji stvaraju neki novi poredak na dizajnerskoj, turističkoj i gastro sceni. Zadovoljstvo je tim veće jer vam neke od njih predstavljamo u ovom broju Livinga koji vas sutra, uz Večernji list, čeka na svim kioscima.

Pa krenimo redom: Dizajnerica Ivana Tomas u Istri radi ozbiljan posao – uređuje vile s pet zvjezdica koje su, doslovno, savršene. Sve radi – od kupnje zemljišta, preko nacrta za kuće do finalnog uređenja i svaki put kad mislimo da ne može bolje, ona nadmaši samu sebe. Vila koju vam predstavljamo u ovom broju najzaokruženija je u njezinoj karijeri. I skromno ću dodati, najljepša.

Foto: privatni album

Drugi senzacionalan interijer potražili smo u Zagrebu. Također nosi slavan potpis, uredila ga je dizajnerica Mirjana Mikulec, a ovog puta suočila se s pravim izazovom – vlasnici su željeli monokromatski prostor, pogledajte kako ih je oduševila svojim idejama i rješenjima.

Foto: Darko Mihalić

U Zadru se "kuhaju" velike stvari. Stari socijalistički hotel Iž pretvoren je o moderan city hotel A'Mare u kojem se skriva, uz odličan restoran, i sjajna priča. Naime, hotel je to u kojem je tijekom Domovinskog rata živio Luka Modrić, a novi vlasnici njegovu su sobu prilikom uređenja odlučili ostaviti netaknutom. Najveći fanovi našeg najboljeg nogometaša mogu tako vidjeti kako je Luki bili devedesetih...

Ako krenete izvan Zadra, na najmanji naseljeni otok na Jadranu – Ošljak, pripremite se za senzaciju. Restoran Lazaret upravo je to – senzacija. Od samog dolaska na otok preko savršenog pogleda s terase do okusa koji na prvo kušanje izazivaju sreću.

Foto: pixabay

Neke od njihovih recepta pokušali smo rekreirati – pokušajte i vi. Ljeto je, mnogima sinonim za hedonizam, za vrtlare uvijek izazov, ali zato smo mi tu. Imamo genijalnu formulu za izračun količine vode potrebne svakoj biljci tako da ste mirni do jeseni. Stoga se opustite, napunite baterije, rujan je iza ugla!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije