DOMAĆI PRODUKT DIZAJN

Open-me, super fotelja koja se pretvara u dvosjed, ali i ležaj

fotelja open me
Foto: prostoria.hr
1/2
08.08.2019.
u 12:25

Arhitekt Zdravko Sarapa oblikovao je fotelju jednostavna, modernog dizajna koja u tren oka postaje ležaj i lako se uklapa u svaki prostor

U kući arhitekture, prilikom proslave 25. godišnjice poslovanja tvrtke Špina javnosti je predstavljen i jedan novi originalan komad produkt dizajna, Open-me fotelja. Plod je to suradnje arhitekta Zdravka Sarape, tvrtke Špina i Prostorije.

Open-me je multifunkcionalan komad namještaja, koji se osim kao fotelja, može koristiti i kao sofa te se vrlo jednostavnim potezom razvući i u iznimno udoban pomoćni ležaj za spavanje.

Foto: prostoria.hr

Dizajn fotelje, koja dolazi u više nijansi, vrlo je jednostavan, gotovo bazičan i kao takav uklapa se u različite koncepte uređenja prostora. Dostupna je u 4 dimenzije, odnosno 4 različite širine: 80, 120, 140 i 160 cm. Prilikom otvaranja, sjedeći jastuk se preklapa za 180 stupnjeva čime se dobiva ležaj dužine 180/200 cm.

Foto: prostoria.hr

Proizvod je namijenjen prvenstveno za hotelski sektor, ali je isto tako vrlo primjenjiv i u privatnim stanovima/kućama. Open-me će se moći razgledati i isprobati u svim Špina salonima od konca siječnja 2016. godine.

Foto: prostoria.hr

>>Sofa koja pojačava vezu između majke i prerano rođene bebe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije