Novo ruho

Sunčan dan - mirisna svijeća koja će vas oduševiti

Sanja Jagatić
26.04.2018.
u 11:25

“Sunčan dan” nova je mirisna senzacija s potpisom Mirjane Mikulec.

Veliki interes za mirisnu svijeću “Zimsko jutro”, potaknulo je poznatu dizajnericu interijera Mirjanu Mikulec da krene u osmišljavanje novog izdanja ovog malog, ali omiljenog detalja za dom. “Sunčan dan” nova je mirisna senzacija s potpisom Mirjane Mikulec.

“Sunčan dan”, kao što i sam naziv govori, nova je svijeća inspirirana suncem i svim blagodatima koje ono nudi, uključujući i dobru atmosferu, pozitivne vibracije te osjećaj zadovoljstva i radosti.

- Duga zima učinila je da svi sanjarimo o lijepom vremenu i uživanju u suncu. Svoja maštanja nastojala sam pretočiti u kreiranje mirisne svijeće, kombinaciju pomno biranih aromatičnih ulja koja će unijeti dodatnu dozu energije, lepršavosti i dinamike u svaki prostor. Istovremeno, ovi posebni mirisi bit će dobitna formula za opuštanje od stresa i napetosti i neodoljiva dekoracija za dom -, istaknula je Mirjana Mikulec koja kontinuirano razvija svoju liniju dodataka za dom.

Mnogo pažnje posvećeno je upravo atraktivnom dizajnu svijeće, kojim dominiraju elegantni motivi prirode u zlatnoj i zelenoj boji koji će se odlično uklopiti u svaki interijer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije