Inovativno

Stolac unikatnog dizajna potiče na urednost

Instagram/joey.zeledon
22.10.2019.
u 07:25

Upotreba svakodnevnih predmeta na nov i neobičan način zvijezda je vodilja ovog dizajnera

Internacionalno poznat dizajner, Joey Zeledón, svoje proizvode temelji na dizajniranju najuobičajenijih predmeta u nešto potpuno novo i neočekivano. 

Svaki proizvod nastaje fokusom na to da dobar dizajn mora potaknuti emocije, a ovaj je dizajner nedavno predstavio proizvod za koji nismo sigurni kako se osjećamo. 

Naime, Coat Check stolac, multifunkcionalan je predmet koji u trenutku postane ormar. Ovim stolicem unose se elementi ormara u svakodnevnu rutinu, a stoliac je to koj nudi unikatan dizajn te koja potiče na urednost. 

Foto: Instagram/joey.zeledon

Sastavljen od metalnog okvira, omogućuje jednostavno skidanje i postavljanje vješalica koje su, kada vam ne trebaju za vješanje robe, izdržljiv i udoban materijal za sjedenje. Namještaj je to koji će stati u studio, dom, bilo koju radnju te hotel i galeriju, tvrdi Zeledón.

Dolazi u nekoliko boja, a od svog je predstavljanja nagrađen s nekoliko nagrada kakve su Core77 Design Award Notable, Spark Silver nagrada, I.D. Design Distinction nagrada, a finalist je i IDEA nagrade. 

Foto: Instagram/joey.zeledon
Na dizajnu stolca, Zeledón je radio nekoliko godina, a na svom je Instagram profilu objavio fotografiju iz 2005. godine kada se iskušavao prototip. 

Foto: Instagram/joey.zeledon

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije