dovedite ga u red

Višak odjeće i nered u ormaru: što učiniti s nepotrebnim stvarima?

ormar
Foto: Thinkstock
1/5
01.10.2015.
u 11:38

Prvi je korak najteži. Izbacit sve iz ormara pa tek onda procijenite što vam doista treba, a što ne. Višak odnesite u spremnike za reciklažu ili darujte

Kad je ormar prazan osvježite ga vlažnom krpom. Da zaštitite odjeću od moljaca u vodu možete nakapati nekoliko kapi eukaliptusa, oni ne podnose taj miris.

Kad je ormar čist, dolazi doista trenutak kad treba biti iskren prema sebi i procijeniti čuvate li traperice u koje sigurno više nećete ući, prekratke suknje, rastegnute veste...

Foto: pixabay

Uz malo hrabrosti počinje i razvrstavanje stvari koje često nosite i onih koje posljednjih 12 mjeseci niste ni pomislili nositi. Odbacite to bez žaljenja, Naravno, tu nužno ne mislimo na odjeću za velike i posebne događaje.

Foto: pixabay

Odjeću koju ne želite više u svom ormaru, darujte, odnesite u spremnike za recikliranje robe u prodavaonicama ili vintage prodavaonice.

Foto: pixabay

Sad je i vrijeme za seljenje ljetne odjeće u manje dostupne dijelove ormara, kutije ili vakumirane vreće. Spremajte samo čistu odjeću.

Foto: pixabay

Nakon što ste napravili reda u ormaru, objesite vrećice lavande, štađiće cimeta ili cvjetni potpourri. Tek sad je vrijeme da se počastite s novim šopingom.

>>Što učiniti kada u stanu nema dovoljno prirodnog svjetla?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije