Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Što sve možete kupiti svojim ljubimcima - i da, pričamo o namještaju i detaljima za dom!

Ono što veseli jest da domaći kreativci sve više pažnje posvećuju upravo dodacima za ljubimce i da imaju originalna riješenja i realne cijene
31. listopada 2018. u 08:30 0 komentara 1532 prikaza
Foto: Qushin

Nakon što je Ikea u prodaju pustila liniju za kućne ljubimce, odlučili smo vidjeti što se sve može kupiti kako bi ljubimci imali maksimalan komfor i svoje mjesto u domu, a da pritom ne brinete hoće li vam oštetiti ili uprljati namještaj. Ono što veseli jest da domaći kreativci sve više pažnje posvećuju upravo dodacima za ljubimce i da imaju originalna riješenja i realne cijene. Svakako veseli i činjenica da svjedočimo brojnim inovacijama, a sve s ciljem kako bi suživot bio što ugodniji.

 | Autor : Robowsky Foto: Robowsky

Uz već renomirane, i za ljubimce specijalizirane, domaće brendove poput Qushina, Vau Designa i Robowskyja, veseli i pojava novih brenova koji su orijentirani na ljubimce, odnosno njihove vlasnike, kao što su Kabanica ili Salut.

Isto tako, sjajna je stvar što su se u dizajn za ljubimce uključili i renomirani domaći modni dizajneri, primjerice dvojac Elfs koji je napravio marame za pase, te Juraj Zigman koji s njemačkom komapnijom radi liniju Lay-Z-Dogs i Lay-Z-Cats.

 | Autor : Zigman for Lay-Z-Dogs Foto: Zigman for Lay-Z-Dogs

Ukratko, imate li ljubimce, danas im možete, ovisno o svojem budžetu dakako, omogućiti originalne stvari koje će olakšati život i vama i njima jer se lako održavaju, vodootporne su i otporne na habanje...

1 / 11
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.