PR članak

Što je zajedničko drvu i ljudskoj koži?

Što je zajedničko drvu i ljudskoj koži?
Foto: Dom i vrt
1/2
25.04.2013.
u 16:18

Beltop uv plus je iznimno postojana debeloslojna lazura. Namijenjena je zaštiti drva u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima

Oboje uz primjerenu njegu dugo čuvaju mladenački izgled, oboma šteti izloženost UV zrakama i oboje s primjerenom zaštitom mogu zablistati u svoj svojoj ljepoti. Za zaštitu kože već dugo upotrebljavamo kreme za sunčanje, a za drvo preporučujemo Belinkin premaz Beltop uv plus. Drvo zbog izloženosti UV zrakama i vremenskim utjecajima brže stari, tamni i ubrzano propada. Ali možemo ga zaštititi i dulje očuvati u svoj njegovoj ljepoti.

Drvo nas voli. Uzvratimo mu ljubavlju.

www.hr.belinka.com Beltop uv plus je iznimno postojana debeloslojna lazura. Namijenjena je zaštiti drva u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima. Sadrži UV filtere i apsorbere te hvatače slobodnih radikala koji najučinkovitije sprječavaju propadanje premaza i tako produljuju zaštitu drva. Drvu daje dimenzijsku stabilnost, stoga ga posebno preporučujemo za prozore i vrata.

Beltop uv plus odabiremo kada želimo dugotrajnu zaštitu drva i sjajniji završni izgled površine. Kod Beltopa uv plus možemo birati između 17 standardnih tonova boje koje možemo međusobno miješati da dobijemo nijansu koju zaista želimo. Pritom moramo paziti da međusobno miješamo isključivo isti proizvod u različitim tonovima boje.

Za dodatne informacije možete pisati na belinka@belinka.hr. Belinka Belles d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana - Črnuče

Na prodajnim policama bit će na raspolaganju u lipnju 2013. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije