Hit mjesto

Stairwell&Loft studio koji stoji iza odličnog redizajna KLARA PREMIUM STORE-a

Foto: Duško Vlaović
1/15
05.06.2018.
u 10:04

Prostorom dominira bezvremenska kombinacija crno – bijele boje, koja mu daje pomalo industrial chic dozu minimalizma, smirenosti i elegancije, s eklektičnim i živahnim detaljima u vidu dekoracija i sitnica koje ispunjavaju prostor, poput upečatljivih fotografija

Zagrebačke pekarne Klara d.d. jedan su od najprepoznatljivijih simbola grada Zagreba. S tradicijom koja seže dulje od stoljeća, mnoge generacije odrastale su uz svoje omiljene Klara pekarske proizvode, a dolaskom novih trendova, kako u gastronomiji, tako i u uređenju interijera, predstavljen je KLARA PREMIUM STORE u zelenoj oazi Zagreba, u neposrednoj blizini šarmantnog parka Zrinjevac.

Foto: Duško Vlaović

S novom filozofijom LIVE. LOVE. EAT FRESH., KLARA PREMIUM STORE od sada svojim kupcima, uz dobro poznati asortiman pekarskih proizvoda, slastica i kave, a koji će biti proširen novim proizvodima poput popularnih bagel peciva, raznih premium sendviča, bezglutenske ponude proizvoda i američkih krafni (donuts), nudi i atraktivan kutak sa znanstveno – nutricionističkim osmišljenim asortimanom naziva KLARA GREEN LINE.

Foto: Duško Vlaović

Dizajn interijera prati gastronomsku ponudu, a potpisuje ga renomirani zagrebački studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, na čelu s dizajnerom interijera Boranom Petljakom i arhitekticom Milom Baškovič te pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića. Prostorom dominira bezvremenska kombinacija crno – bijele boje, koja mu daje pomalo industrial chic dozu minimalizma, smirenosti i elegancije, s eklektičnim i živahnim detaljima u vidu dekoracija i sitnica koje ispunjavaju prostor, poput upečatljivih fotografija impresivnih dimenzija i jastučića kobaltno plave boje.

Foto: Duško Vlaović

Kao suprotnost hladnom crno – bijelom interijeru ističe se uporaba namještaja od punog, svijetlog drveta i velikih okruglih lampi s natpisima. KLARA PREMIUM STORE ovdje je proširen na čak dva kata pa se tako u prizemlju mogu kupiti klasični pekarski proizvodi poput croissanta, sendviča i raznih pekarskih slastica, dok je galerija rezervirana za ponudu znanstveno – nutricionistički osmišljenog asortimana.

Foto: Duško Vlaović

Zrinjevac 16 adresa je na kojoj vas očekuje Klara u potpuno novom i modernom ruhu. U suradnji sa Stairwell&Loft studijem, Klara nastavlja širiti novi koncept maloprodaje. Tako je u Biogradu na Moru upravo otvorena nova Klarina pekarna pod nazivom ‘Klara Bakery Store’, a u istom gradu uskoro pripremaju otvorenje ‘Klara Beach House’ koncepta sezonskog ugostiteljskog objekta na plaži.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije