Redizajn

Spoj hrvatskog proizvoda i visoke kvalitete

hotel
Promo
13.11.2016.
u 09:00

Rekonstrukcija poznatog dubrovačkog hotela

Još ljepši, luksuzniji i ekskluzivniji hotel u kojem je apsolutno sve podređeno uživanju gosta! Tako će nakon redizajna izgledati poznati dubrovački hotel Excelsior koji je ovih dana zatvorio svoja vrata upravo zbog radova. U hotelu će se tako ove zime obnoviti smještajni kapaciteti i dio interijera hotela, a ova potpuna rekonstrukcija soba i apartmana prva je značajnija investicija u Hotel Excelsior od posljednje obnove koja je bila 2008. godine.

Foto: Promo

Za projekt je angažiran hrvatski arhitektonski studio BF, u suradnji sa studiom Franić Šekoranja. Nastavak je to filozofije implementacije hrvatskog dizajna i produkta u investicijama hotelske kompanije Jadranski luksuzni hoteli s obzirom na to da upravo spoj hrvatskog proizvoda i visoke kvalitete usluge po međunarodnim standardima pozitivno utječe na konkurentnost hrvatskog turizma.

Foto: Promo

Hotel je vrata zatvorio 31. listopada, a potpuno nov i redizajniran bit će spreman prije glavne turističke sezone 2017. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije