Ljepota dizajna

Sofisticirani detalji za dom od najfinijeg kristala

09.10.2018.
u 09:07

Svojim čistim linijama Rogaška u prvi plan stavlja čistoću i kvalitetu kristala. Predmeti za dom suvremeni su, a opet klasični

Da je dom prestao biti samo mjesto stanovanja odavno je poznato. Danas su dom, njegovo uređenje i atmosfera odraz identiteta vlasnika i njegova duha. To znaju i u Staklarni Rogaška u kojoj više od 350 godina spajaju tradiciju i nove tehnologije kako bi se sa svojim proizvodima uspješno uklopili u svaki dom.

Osim odličnih izvoznih rezultata i velike proizvodnje, upravo se u njihovim radionicama izrađuju i prepoznatljivi trofeji za većinu festivala u Hrvatskoj – od Porina, Dore, Večernjakove ruže do Tour de Croatia, Snježne kraljice, ATP turnira i drugih uglednih manifestacija. Bogat asortiman darovnog programa Staklarne Rogaška čine kristalne vaze, svijećnjaci, posude, okviri za slike..., vinski program nudi vrhunske kristalne čaše koje će ljubiteljima vina pružiti novu dimenziju uživanja u vinu, a barski program besprijekornu izradu za uživanje u opuštenim trenucima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije