Jednako dobar

Slavni bočni stolić opet u proizvodnji

621
Foto: Promo fotografije
1/7
16.03.2014.
u 00:00

Britanski proizvođač namještaja Vitsoe ponovo je lansirao stolić koji je davne 1962. dizajnirao Nijemac Dieter Rams.

Foto: Promo fotografije

Bočni stolić imena 621 napravljen je s ciljem da predstavi praktične i estetske prednosti plastike. Rams je bio poznat po svom korištenju ovog materijala za Vitsoe, ali i tvrtku Braun, a smatrao ga je "plemenitim i dugotrajnim materijalom".

Foto: Promo fotografije

621 prestao se proizvoditi u osamdesetima, a njegova izrada doista je zanimljiva - rastopljena plastika štrca se u kalupe kako bi bio što čvršći i stabilniji.

Foto: Promo fotografije

U proizvodnju opet kreće ove godine, a bit će ponuđen u dvije veličine koje možete kupiti odvojeno te u dvije boje - bijeloj i crnoj. Površina je ručno bojana i otporna na prašinu.

Foto: Promo fotografije

Po potrebi ga možete koristiti i okomito, kao zgodan stolić na kauču.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije