novo na tržištu

Sjajna prilika: Osmilite sami dizajn stolaca i namještaja

03.03.2023.
u 17:01

Novi showroom Union Drvo Adria jedinstveno je mjesto na kojem struka – arhitekti, dizajneri interijera i projektanti, ali i krajnji kupci te zaljubljenici u opremanje doma, mogu svoje ideje i zamisli realizirati u finalni proizvod

Union Drvo, regionalni lider u izradi i opremanju HoReCa objekata i domova, prepoznat po izvrsnoj kvaliteti i unikatnom stilu namještaja, otvorilo je salon u Zagrebu, u sklopu Family malla na Jankomiru. Na više od tisuću kvadratnih metara izložbenog prostora, možete razgledati i isprobati udobnost jedinstvene kolekcije stolaca, barskih stolaca, fotelja, sofa, baš kao i kvalitetu stolova, vitrina i drugih vrsta namještaja za opremanje interijera i eksterijera.

Novi showroom Union Drvo Adria jedinstveno je mjesto na kojem struka – arhitekti, dizajneri interijera i projektanti, ali i krajnji kupci te zaljubljenici u opremanje doma, mogu svoje ideje i zamisli realizirati u finalni proizvod. Union Drvo, naime, osim velikog izbora raznih modela namještaja nudi i impresivan izbor materijala, šavova te raznih oblika finalne obrade kako bi vaš namještaj bio jedinstven, a samim time i savršeno pristajao prostoru u koji će biti smješten.

- Vrhunska kvaliteta Union Drvo namještaja i tradicija od tri desetljeća, svrstava nas među vodeće brendove za opremu interijera i eksterijera. Naš namještaj možete naći na adresama nekih od najpoznatijih hotela, restorana i barova po cijelom svijetu. A naša jedinstvena prednost je ta što svaku vašu želju možemo realizirati do finalnog proizvoda. Time, uz kvalitetu, dobivate jedinstveni proizvod koji beskompromisno odgovara prostoru koji uređujete - istaknuo je vlasnik Union Drva, Aleksandar Helc prilikom svečanog otvorenja.

Odaberite omiljeni komad namještaja i oblikujte ga prema vlastitoj želji za udobnost doma, poslovnog prostora, vrta ili wellness zone. Union Drvo Adria projektni tim pomoći će vam da dođete do jedinstvenog rješenja čija će kvaliteta i estetika osigurati dugoročno uživanje u udobnosti i dizajnu prostora koji opremate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije